سلام
إِنَّ مَوْعِدَهُمُ
الصُّبْحُ أَلَيْسَ
الصُّبْحُ بِقَرِيبٍ
من کی هستم که بخوام از خودم صحبت کنم. سخن امام خامنه ای کامل و جامع است:
ملت مجاهد فلسطين و مردم و دولت مردمي غزه نيز بدانند كه دشمن خبيث آنان اكنون از هميشه ضعيفتر و آسيبپذيرتر است. جنايت دريائي روز دوشنبه نه نشانهي قدرت، كه نشان درماندگي و سراسيمگي رژيم غاصب است. سنت الهي بر اين جاري شده كه ستمگران در اواخر دوران ننگآلود خود، به دست خويش، سرنوشت محتوم فنا و زوال خود را نزديكتر كنند. حمله به لبنان و سپس حمله به غزه در سالهاي پيش، از جملهي همين اقدامهاي ديوانهوار بود كه تروريستهاي اريكهنشين صهيونيست را به درهي سقوط نهائي نزديكتر كرد. حمله به كاروان امدادي بينالمللي در آبهاي مديترانه نيز اقدام ابلهانهي ديگري از همان قبيل است.
جالب اینجاست که این بار با این کار اسرائیل خونخواری خودش رو به جهانیان نشون داد.سخن امام خامنه ای کامل و جامع است:
فلسطين، ديگر نه مسألهئي عربي و حتي نه فقط مسألهئي اسلامي، بلكه مهمترين مسألهي حقوق بشري جهان معاصر است.
كار نمادين و درخشان اعزام كاروان دريائي به غزه، بايد در دهها شكل و شيوهي ديگر بارها و بارها تكرار شود. حكومت سفاك صهيونيست و حاميان آن بويژه آمريكا و انگليس بايد قدرتِ شكستناپذير عزم و بيداريِ وجدان عمومي جهان را در برابر خود ببينند و حسّ كنند.
من و شما اگر دعا کنیم خیلی زود این اتفاق میافته.
کمی تغییرش دادم: