شما باید تو قسمت Master Top Layer یک اسکریپت با نام CBK_EXIT درست کنید و توی اسکریپت رو کد نمایش فرم خروج یا درخواست رمز رو قرار بدین تا در صورت درست بودن رمز دستور خروج داده بشه چون این اسکریپت جلوی دستور خروج برنامه رو توسط کاربر میگیره و کد و عملیات شما رو اجرا میکنه , برای دسترسی به Master Top Layer از منو Page > Master To Layer
سلام
تو اين مثال با يه حلقه تايمر و پلاگين mfire برنامه از ليست پروسه هاي task manager مخفي مي مونه .
خواهش مي كنم
تا جائيكه من مي دونم محدوديت نداره
فقط يه خورده حجم فايل اصلي زياد ميشه . بهتره فايل هاي dll پلاگين را خارج از فايل اصلي تعريف كني اگه زياد شد.
دوست عزيز براي تشكر از دكمه ي سمت راست "تشكر" استفاده كن .
ممنون

دوست عزیز در اخطاری که دریافت کردید هم براتون توضیح دادم، همینجا بازم برای شما و سایر کاربران هم توضیح میدم که سوءتفاهمی پیش نیادمدیریت محترم پست های تشکر و حذف می کنن ولی
واقعا ممنون
از تمام دوستان تشکر می کنم
یه سوال دیگه :
حداکثر چند تا PlugIn می شه تو یه پروژه استفاده کرد ؟
قانون شماره 29 ) جهت تشكر از مطالب ارائه شده در يك تاپيك و يا تاييد حرفهاي نويسنده آن تاپيك به جاي ارسال يك تاپيك جديد و پاسخ به آن تاپيك (كه فقط هدفتان تشكر و يا تاييد مطالب آن تاپيك است) از كليد تشكر كه در زير هر تاپيك وجود دارد استفاده كنيد.
و بر طبق قوانین انجمن مولتی مدیا بیلدر که در این مبحث نوشته شده: اخطار و یاد آوری برای کاربران تالار Mmb و قوانین تالارقانون شماره 27 ) بعضي از بخش هاي سايت (انجمنها) يك سري قوانين خاص خود را دارند كه تمامي كاربران علاوه بر رعايت قوانين ذكر شده در اين بخش ملزم به رعايت قوانين هر بخش نيز ميباشند.
توجه دارید که این پست ها خلاف قوانین هست
6- پست های اضافی مانند پست های تشکر بلافاصله و بدون اطلاع به کاربر حذف خواهند شد، همچنین پست های سایر کاربران که فقط برای تذکر به کاربر خاطی بوده نیز حذف خواهند شد (برای جلوگیری از آشفتگی انجمن)









