خروجی rss

سلام. بچه ها من یه سوال داشتم.
من میخوام تو سایتم ، rss یه وبلاگ دیگه رو نمایش بدم . اما نمیدونم چجوری ! میشه جوابم رو بدید ؟ از سایت وبگذر استفاده کردم ، و کدش رو تو سایت گذاشتم ، اما هیچی نمایش پیدا نکرد . از بعضی سایتهای خارجی هم استفاده کردم ، اما اون چیزی که میخواستم بهم ندادن . من میخوام یه طوری تو سایتم نمایش پیدا کنه که بتونم رنگ و فونتش رو مطابق سلیقه تغییر بدم . به عبارتی میخوام rss یک وبلاگ ، بصورت خیلی ساده ، توی سایتم نمایش پیدا کنه تا بتونم خیلی راحت تغییرش بدم...
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید. البته در حد زیر دیپلم جواب بدید لطفا :). ممنون
یا علی...

farik

Well-Known Member
با سلام..
دوست عزيز..شما دو راه داريد:
1)استفاده از سايت هاي مثل وبگذر
2)استفاده از RSS Reader
براي مورد دوم من خودم 2-3 روز پيش يك rss reader تو مجيد آنلاين ديدم...اگه پيدا نكرديد..بگيد بزارم..
البته براي اين مورد شما بايد هاستي كه php يا asp رو ساپورت كنه داشته باشيد..
يا علي...TabOTabDesign

TheUniQueBoY

New Member
salam, sorry i dont have any farsi fonts on my PC...but...avalan felan raveshi baraye style dadan be rss nist va chizi supportesh nemikone vali shoma mitooni ba tag haye html kar koni , faghat bayad oonaro beyne &lt; va &gt; (bejaye <>) gharar bedi ya mittoni as CDATA estefade koni ke kollan ziad nemishi bahash var raft...khode rss ham ye file xml e ke too khode safheye xhtml nemishe neshoonesh dad (opera va IE too ye safheye dige baz mikonan, Firefox ham besoorate bookmark neshoon mide) mage inke matnesho copy koni....

ziXet

مدیر انجمن PHP/MYSQL
سلام

شما از ابزار وب مستر LiveNews استفاده کن.
البته قبلش به من بگو که آدرس فیدی که می خوای رو برات تو سیستم ثبت کنم.

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا