خروجی مستقیم vob DVD در export پریمیر cs 5

hosseinttt

New Member
با سلام خدمت دوستان گرامی
من قیلا که با ورژن های پایین تر از cs5 مشغول بودم یادمه که توی بخش export به غیر از گزینه media یه گزینه دیگه هم بود که مستقیم پروژه رو dvd میکرد ولی الان توی cs5 این گزینه نیست.نمی خوام هم که m2v و mpe-2dvd یا mov بگیرم که بعد کانورتش کنم.می خوام صاف برو واسه فرمت VOB .ولی توی SC5 ضاهرا نداره این گزینه رو.حتی تویcs5 encoder هم نیستش.
لطفا میشه بنده رو راهنمایی کنید؟هل من ناصر ینصرنی؟

a&n

New Member
سلام - من فکر میکنم که در ورژن های پایین تر هم این گزینه که بتونی مستقیم به dvd تبدیل کنی وجود ندارد . چون من هم که الان با cs3 کار میکنم دنبال همین گزینه بودم که پیداش نکردم و با راهنمایی دوست عزیزم ، ابتدا avi گرفتم و بعد با نرم افزار کانورت به dvd تبدیل کردم:)

hosseinttt

New Member
سلام - من فکر میکنم که در ورژن های پایین تر هم این گزینه که بتونی مستقیم به dvd تبدیل کنی وجود ندارد . چون من هم که الان با cs3 کار میکنم دنبال همین گزینه بودم که پیداش نکردم و با راهنمایی دوست عزیزم ، ابتدا avi گرفتم و بعد با نرم افزار کانورت به dvd تبدیل کردم:)

با تشکر از شما
آهان الان یادم اومد.خنده داره ولی خیلی خیلی وقت پیش ها توی پریمیر ورژن 2.0 این گزینه وجود داشت.شاید باورت نشه ولی دمت گرم به خدا به محض اینکه پیامت رو خوندم یهو یادم اومد تو ورژن 2 هست:shock:.

یه توضیح کوچولو بدم واسه اینکه چرا گیر دادم که حتما از خود پریمیر این کار انجام بشه:(این تجربه منه)
آخه اگه با پریمیر مستقیم فرمت Vob برای dvd بگیری کیفیتش واسه پخش dvd player خونگی و از لحاظ استاندارد کیفیت بخش در تلویزیون های معمولی از هر چی بگی بهتره تو این موضوع.چون گزینه at maximum render داره (درسته که زمانبر میشه) ولی خوب دیگه پرش های تصویر در کار دیده نمیشه.هر چند من خودم به صورت افراطی معتقد به خروجی mov هستم برای کیفیت بالا و Full HDچه در افتر و چه در پریمیر و بعد کانورت به فرمت های مورد نیاز ، ولی خوب اگه بخوام این از این راه فرمت ها رو کانورت کنم به mpg و dvd مطمئنآ در همه پلیر های خونگی جواب نخواهد داد و توی بعضی از اونها تصویو گیر میکنه یا صدا خرابه حتی اگه با سیستم خودت و با وجود اینکه با کدک های سیستم خودت کار رو گرفتی ولی اگه امتحان کنی میبینی که توی VLC یا KM یا ... هر کدوم یه جوری نشون میده.با خود nero vision و xilisoft هم اگه video dvd بسازی توی کامپیوتر خوبه ولی برای پخش توی پلیر خونگی اصلا خوب نیست چون هم ممکنه گیر داشته باشه و هم fram رو از دست دادیم.حالا در مورد این کار چون میدونم کسایی که قراره اون ویدئو رو نگاه کنن (فیلم هیئت محله مون) میخان از پلیر خونگی ببینن می خواستم حتما می خاستم این کار با VOB خود پریمیر باشه تا استاندارد کار حفظ بشه تازه با خود کامپیوتر هم خوب نشون میده و هم اینکه دیگه دو بار کانورت نمیخوره تا تغییر کیفیت بده.

شرمنده نمی خواستم انقدر توضیح داده باشم ولی به خدا شاید 10-20 تا DVD حروم کردم تا به این نتیجه رسیدم پیش خودم گفتم شاید یکی دیگه هم این موضوع براش پیش بیاد:rose:.

جدیدترین ارسال ها

بالا