خروجی سه بعدی برای عینک سه بعدی ؟

toyz

Member
با سلام دوستان .
کسی میدونه که چطور میشه با مایا طوری خروجی گرفت که بصورت فیلم سه بعدی باشه و با عینک سه بعدی بشه دیدش ؟

toyz

Member
مرسی دوست عزیز که پاسخ بنده رو دادی .
من اطلاع داشتم که این دوربین در مایا برای این کار طراحی شده . سوال من اینه که طرز کار و نحوه خروجی گرفتن و ادغام تصاویر با هم چگونه است ؟
ممنون .

عزیزم دو دقیقه وقت بذاری متوجه میشی :sad:
1- دوربین رو بکار!
2- برو به دید دوربین از منوی Panels>Stereo (این منو توی ویوپورت هست)
3- موقع رندر گرفتن هم توی تنظیمات رندر سه تا دوربین اضافه میشه، دوربین چپ، دوربین راست و هر دو دوربین
حق یارت:)

آخرین ویرایش:

toyz

Member
دوست عزیز مرسی از راهنمایی تان .
شما میدونید که پس از رندر فریم های مختلف سه دوربین ، چطوری میشه که این تصاویر رو برای تماشای با عینک سه بعدی با هم ادغام کرد ؟ ( آیا نرم افزار خاصی وجود داره ؟ ) .

*farshid*

کاربر VIP
اگر با وی ری مایا کار میکنید ... تو قسمت vray rt گزینه scotopic یا آناگلیف رو انتخاب کنید ... فاصله چشم ها رو تنظیم کنید و بعد رندر بگیرید

دوست عزیز مرسی از راهنمایی تان .
شما میدونید که پس از رندر فریم های مختلف سه دوربین ، چطوری میشه که این تصاویر رو برای تماشای با عینک سه بعدی با هم ادغام کرد ؟ ( آیا نرم افزار خاصی وجود داره ؟ ) .

من خودم با Nuke کار میکنم و اونجا هم این دوربین هست. با افتر افکت هم میشه ولی بلد نیستم. فقط اگر خواستی این کارو با nuke انجام بدی دوربین چپ و راست رو جدا رندر بگیر. البت دوربینت رو اگر چپ و راست رو با هم رندر بگیری توی Nuke قبول میکنه و اصلا نیازی به نرم افزار خاصی نیست با همون edius و پریمیر هم میتونی این کارو انجام بدی چون مثل تصویر بالا که برات گذاشتم عکست سه بعدیه.

rezaoptic

Well-Known Member
یه مورد هست هنوزم 3 بعدی های قرمز و آبی استفاده میشه؟
فیلم های 3 بعدی جدید Sid by Sid چپ و راست یا بالا و پایین هستن.درست کردن اینا هم مثل قبلی هاست؟

یه مورد هست هنوزم 3 بعدی های قرمز و آبی استفاده میشه؟
فیلم های 3 بعدی جدید Sid by Sid چپ و راست یا بالا و پایین هستن.درست کردن اینا هم مثل قبلی هاست؟

برای اینکه بخوای Sid by Sid بشه خودت دو تا دوربین تو چپ و راست بکار و بعد جداگانه رندر بگیر، توی تنظیمات دوربینش من چیزی پیدا نکردم که اینکارو انجام بده.

جدیدترین ارسال ها

بالا