خراب شدن Object تو رندر

omidpeiro

Member
یه کاری داشتم میزدم ،
نمیدونم چرا object های تو صحنه بعد از رندر خراب میشه ، مال تنظیمات پایین رندر نیست ، چون تغییر دادم فرقی نکرد ، این عکس یه قسمت از کاره .
راهنمایی کنید

3d.1.jpg

amir.nemati63

کاربر VIP
با mentalray رندر گرفتین؟
من قبلا به موردی تقریبا مشابه برخورد کرده بودم ولی فقط رویmentalray این مشکل وجود داشت.
اگر اینطور هست احتمالا سایز رندرتون خیلی بزرگه با کوچکتر کردنش ممکنه حل بشه.

omidpeiro

Member
نه با Vray رندر گرفتم. الان دوباره چک کردم سایز رندر هم کم کردم ولی مشکلش حل نشد

mhmmd_gh

Member
سلام
چرا فقط اتومبیلها و آدما بهم ریخته گی دارند؟؟؟؟؟؟....
آیا از آبجکتهای rpc استفتده کردی؟

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
این رندر هه!!!!!!:lol: امید میخوای فایل رو برام میل کن ببینم چه شه!! عجب شانسی داری تو! :green:
نمی دونم چطور اینطور میشه. نسخه مکس چیه؟ من مکس 2012 خیلی داغون بود.رفتم توی سایت اتودسک تمام پچ هاشو دانلود کردم.درست شد

omidpeiro

Member
سلام عارف جان
میبینی خداییه !!!!!:-?. مکسه 2012 بود این ، یه بلای سرم اورد دیگه دست به فایل نزدم . حجمش زیاده نمیتونم میل کنم واست .
کلا هنگم سر این قضیه آخه فقط این فایله اینجوری میشه obj تنها تو یه مکس دیگه گذاشتم درست رندر میکرد . جالب اینجاست که تو محاسبه light cache و irradiance map هم درست ولی به محض اینکه باکت رندر میاد رو obj این شکلی میشه :sad:

amir.nemati63

کاربر VIP
سلام عارف جان
میبینی خداییه !!!!!:-?. مکسه 2012 بود این ، یه بلای سرم اورد دیگه دست به فایل نزدم . حجمش زیاده نمیتونم میل کنم واست .
کلا هنگم سر این قضیه آخه فقط این فایله اینجوری میشه obj تنها تو یه مکس دیگه گذاشتم درست رندر میکرد . جالب اینجاست که تو محاسبه light cache و irradiance map هم درست ولی به محض اینکه باکت رندر میاد رو obj این شکلی میشه :sad:

حدس میزنم اگر با vray RT رندر بگیرین مشکل حل بشه.

جدیدترین ارسال ها

بالا