خرابی فایل

سلام
یه پروژه رو به یه سرانجامی داشتم میرسوندم یه مرتبه تو یه اقدام انتهاری کل فایل خراب شد
حالا فلش نمیتونه فایل fla رو باز کنه
راهی برای تعمیر فایل هست؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

بیشتر وقت ها این مشکل بوجود میاد و راهی هم تا حالا برای حل این مشکل پیدا نکردیم ولی شما فایل رو بر روی یک سیستم دیگه

چک کنید

موفق باشید

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام دوست من

بیشتر وقت ها این مشکل بوجود میاد و راهی هم تا حالا برای حل این مشکل پیدا نکردیم ولی شما فایل رو بر روی یک سیستم دیگه

چک کنید

موفق باشید

سلام
میشه توضیح بدین
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم
آیا مشکل مورد نظر در ورژن خاصی بوجود میاد؟
ممنون

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

سلام
میشه توضیح بدین
من که تا حالا همچین مشکلی نداشتم
آیا مشکل مورد نظر در ورژن خاصی بوجود میاد؟
ممنون

معمولا همه ورژن هایی که ما استفاده کردیم این مشکل رو داشتن بنده خودم یک زمانی حدود یک ماه روی یک پروژه کار کرده بودم با

ورژن 8 که روز آخر که می خواستم کار های نهایی رو روش انجام بدم برنامه فلش باز میشد و یک دفعه بسته میشد خلاصه ما هم مجبور شدیم

پروژه رو از نو بسازیم

موفق باشید

mohammadbasri

کاربر فعال
شاید مشکل از فلش بود که با نصب دوباره حل میشد
البته روش عاقلانه اینه که در پایان هر روز کاری و یا پایان هر مرحله از کار از کل پروژه پشتیبان تهیه کنین.

من این اتفاق زیاد برام افتاده به قول آونگ تو همه ورژنا این اتفاق میفته ولی چیزی که هست اینه که اکثر مواقع بعد از هر مقداری که کار میکنم یه فایل پشتیبانی از fla کپی میگیرم و تو یه فولدر دیگه نگه میدارم
برای این پروژه هم چون سنگین بود اینکار رو کردم الانم خوشبختانه یه قسمت از کارام فقط پریده تقریبا یک نصف روز کار وگرنه که زحمت یک ماهم برباد رفته بود
گفتم اینجا بپرسم شاید دوستان یه راه حلی براش سراغ داشته باشن

کاریم به نصب فلش و ورژن خاص نداره زیاد اینکارا را کردم فایل خراب شده

akherat

مدیر انجمن
اگر از as3 و CS5 استفاده میکنی
سوال تو تو فلش پرو بپرس جواب بدم

Mr_lesani

Member
برای این پروژه خیر از cd4 استفاده کردم

دوست من اگه میتونی ورژن فلشت رو به Cs5 تغییر بده چون ورژن قبلی یعنی Cs4 مشکل داشت و خود به خود هنگ میکرد ،:shock: و منم مجبور شدم تغییر ورژن بدم و از Cs5 استفاده کنم .

آخرین ویرایش:
مشکلی با تغییر ورژن ندارم
برای این روژه خاص چون روی سیستم خودم نبود مجبور شدم با cs4 کار کنم
ولی چیزی که هست قبلا با ورژنهای قبلی هم این مشکل بوجود میومد

جدیدترین ارسال ها

بالا