خرابي Partition Table

giahchin

Member
سلام
من روی سیستم سرورم ویندوز 2000 ادونس سرور داشتم . در حین کار ویندوز قفل کرد . ناچار شدم که reset كنم.
پس از آن ديگه سيستم بالا نيومد و پيغام NTLDR is missing رو ميده .

با ديسكت بوت سيستم رو بالا آوردم . ديدم c رو نميتونه بخونه ولي مابقي درايوها سالمند .

حالا اگه بخوام درايو c حفط بشه و ويندوزم رو از دست ندم بايد چكار كنم ؟

Hwt

Active Member
فكر كنم
1-پارتيشنت NTFS
2-اون فايلت پاك شده !‌

kn_hacker2000

New Member
سلام
برادر giahchin خدمت مباركتان عرض كنم كه اگر شما با ديسكت استارت آپ ويندوز 98 بالا آمده باشيد نمي توانيد درايو هايي را كه با متد NTFS پارتيشن بندي شده اند را ببينيد . ولي اگر فقط بوت ويندوز از بين رفته باشد مي توانيد اين مشكل را براحتي با استفاده كنسول ترميم ويندوز 2000 حل كنيد البته اگر مايليد اطلاعات دقيق تري كسب كنيد به بنده ايميل بزنيد .

اردتمند شما
كيوان آذربرزين

SA_EB

Member
سلام:
به نظر من استفاده از دستور Fix MBR در Recovery Consol ویندوز 2000 بهترین گزینه است البته شاید با بون پارتیشن مجیک هم که 2 دیسکت در قسمت چک اررور مشکل رو حل کنی

divaneh_to

Member
سلام
من كامبيز
اگر برنامه اي براي بازيافت اطلاعات داشته باشيد مي توانيد به راحتي هارد خودتان را در روي سيستم ديگر بالا آورده و NTLDR را در پارتيشن C كپي و سيستم شما مثل روز اول كار مي كند......

giahchin

Member
از نظرات دوستان ممنونم .
راستش من همه اين راهها رو رفتم ولي به هيچ وجه نتونستم به پارتيشن c دسترسي پيدا كنم و ناچار شدم درايو c رو فرمت كنم و ويندوز رو مجددا نصب كنم ... :(

جدیدترین ارسال ها

بالا