ady_constantine
Active Member
بدنبال نیاز زیاد افراد به کارتهای اعتباری و مکانی معتبر برای تهیه یا انجام خریدهای اینترنتی بر آن شدم که خدمات جدیدی را راه اندازی کنم !
من یک حساب ارزی و کارت اعتباری مطمئن در خارج کشور دارم که با آن می تونم برای دوستان خرید کنم .
ضمنا برای راحتی کار ، ایگولد هم به سایت اضافه کردم که خرید و فروش را بتوانیم با ایگولد هم انجام دهیم !
چرا برای خرید های اینترنتی پی پال را انتخاب کردم ؟؟؟
من از کارت اعتباریم به حساب پی پال منتقل می کنم و خرید را انجام می دهم . علتش هم این است که پی پال یک واسطه مطمئن برای من می باشد و لازم نیست مشخصات کارت اعتباری خود را در هر سایتی وارد کنم !!! ضمن آنکه اکثر سایتها پی پال را قبول دارند !
من بعنوان یک واسطه مطمئن و امین شما !
از خرید های استفاده شده سوو استفاده نخواهم کرد و بنفع خودم استفاده نخواهم کرد ! حتی به خودم اجاره نمی دم که یکبار هم که شده از سرویس خریداری شده را تست کنم !
من نمونه فرم پر شده را از شما می گیریم و عینا به همان شکلی که شما می خواهید سفارش می دهم . حتی مشخصات سرویس خریداری شده اصلا به من ایمیل نمی شود که بخوام استفاده کنم !
ضمنا چندین همکار هم هستند که اکانتهای هاستینگ ، رسلری دومین هایشان را شارج می کنم و کلیه این اطلاعات نزد من محفوظه و به کسی گفته نمیشه که این فلان شرکتها خریدهایشان را از طریق من انجام می دهند ! یا از کجا خرید می کنند !! ( اصلا آنقدر سایتها متنوع هست که یادم هم میره که کی از کجا خرید کرد !!؟؟؟ )
و امیدوارم این سایت بتونه تا حدودی مشکل های خریدهای اینترنتی شما را رفع کنه !
من سرعت را فقط ملاک این کار قراردادم و از سرعت عمل من کسانی که بامن کار می کنند اطلاع دارند ! و زمانی که سرم بحدی شلوغ بشه که نتونم به دیگران سریع سرویس بدم مطمئن باشید ، سایت را خواهم بست !
آدرس سایت : www.epaymenthub.com