خداحافظ اکشن اسکریپت 2 (مقاله آموزشی)

movement

New Member
حرکت از اکشن اسکرپت 2 به سمت اکشن اسکریپت 3 یه جهش قابل توجه و بزرگه اما حتی اگه شما کمی از مبحث های مقدماتی اکشن اسکریپت 3 میدونین زیاد نگران نباشید.
در این تاپیک ما در رابطه با چارچوب اکشن اسکریپت 3 و تغییراتش در مقایسه با اکشن اسکریپت 2 مقداری تبادل بحث می کنیم.
مبحث اول :
به طور مثال برای یه mouse event در اکشن اسکریپت 2 ما باید کدی شبیه به کد زیر رو در یه لایه می نوشتیم :

کد:
my_btn.onRelease = function() : Void
{
           this._alpha = 50 ;
}

در رویداد بالا با کلیک موس به روی دکمه باید میزان آلفای دکمه ما به 50% تقلیل پیدا کنه.
حالا همین کد رو در اکشن اسکریپت 3 ببینیم:

کد:
my_btn.addEventListener(MouseEvent.CLICK, buttonClicked);

function buttonClicked(event:MouseEvent):void 
{
          event.currentTarget.alpha = .5;
}

:shock:
تو نگاه اول ممکنه یه کوچولو وحشت کنید !!!!!!!!!
چون کد تغییرات قابل توجهی داشته و نسبت به همون کد در اکشن اسکریپت 2 از عبارات بیشتری هم استفاده شده
ولی این فکر رو دور بریزینو اصلا نترسید!!!:cool:
حالا مطلب رو یکم بسطش می دیم :
در واقع خط اول برای افزودن یک event listener برای دکمه ایجاد شده ، این تنها راهیه برای ایجاد پاسخ یا واکنش دکمه به یک رویداد.
ما با نامیدن یا فرا خواندن object به وسیله ی addEventListener() شروع کردیم و ادامه دادیم در "رویداد" که میخواهیم
شنیده بشه برای (EventClassName.EVENT_NAME is the format)
و سپس باز در تابع یا function ادامه دادیم که قصد داریم وقتی که رویداد (event) اتفاق می افته اجرا بشه
دقت داشته باشید که در as2 تنظیمات alpha از 0-100 ه و در as3 از 0-1
فعلا تا همین جا بمونه (به دلیل ذیق وقت) البته من این مبحث رو تو همین روزا واضح ترو کاملترش میکنم چون می دونم بدون نقص نیس
و اگه از این طور مطالب خوشتون می یاد حتما حتما بیشتر براتون از این دسته مطالب می ذارم:rose:

M_S_A

New Member
يه منبعي سراغ داري كه تمام معادل هاي as2 و as3 را داشته باشه؟

movement

New Member
آره منابع هس ولی به زبان انگلیسی
بنده خودم مقاله ی آنچنانی فارسی در این رابطه پیدا نکردم
در رابطه با منابعه انگلیسی هم با جستجو تو گوگل می تونی بهشون برسی
اما این زبان در نسخه ی جدیدش دگرگون شده و معادل های خاصی نداره من خودم در حاله جمعه این منابع و ترجمشون هستم و قصد دارم در آینده ی نزدیک در دسترسه عموم بذارم

جدیدترین ارسال ها

بالا