خداحافظی یک فرشته :|

moslancer2

Member
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و همراهان همیشه...:rose:
این طرح رو راستش نمی خواستم بذارم اما برای خودم یک مفهوم نا خودآگاه بوجود آورد که اسم هم براش گذاشتم...

راستش داشتم هدیه یکی از بهترین دوستانم که مثل برادر هم هست برای من و همینطور استاد رو تست میکردم...
راستش هدیه تا امروز با تبلت مشکل داشت که شکر خدا رفع شد و من شروع کردم به طرح زدن...
در آخر یک طرح زدم اما بجای اینکه دکمه ذخیره کلیک بشه دکمه new کلیک شد و من یک طرح دیگه زدم...
و این شد...

راستش نمی دونم چرا اما این مفاهیم رو برای من داره:

این فرشته کیه که فرستاده شد به زمین... بالهاش چرا سیاه شد... چرا خداحافظی؟

هر نوع نظری دوست داشتین از انتقاد گرفته تا حتی یک نگاه ساده به طرح رو دوست دارم با من قسمت کنید...
کار هم سبک خاصی نداره اما کلا سیاه و سفید هست... و اینکه زیاد روش کار نشده میدونم پر ایراد هست شلوغ و سیاه اما اینجوری به دل خودم نشست امیدوارم به دل شما هم بشینه...:rose:

پیوست ها

• Goodbye angel.jpg
    Goodbye angel.jpg
    255.2 کیلوبایت · بازدیدها: 28

moslancer2

Member
نازه ^.^ اون چیه تو دستاش؟:rose:
مرسی مهربان مدیر:rose: لطف دارین... راستش چیزی در دستانش نیست فقط سیاه همین...به نشانه مچ دست به بعد هم هست...:rose:
راستش میشد نباشه اما همینجوری کشیده شد... اما معمولا من برای این حالت دست ها کمتر مچ و اینا میذارم اما اینجا گذاشتم نمی دونم چرا...

آخرین ویرایش:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
خجمل شده
شبيه كار با لايو اسكچ شده
با گوشي كه ميكشم شبيه اين ميشه سايه ها!!

فقط حالت بالها به نظرم ميتونس بهتر شه:rose:

موفق باشيد

moslancer2

Member
ساده است

و قشنگ

موفق باشی

مرسی دوست عزیزم... سلامت باشی:rose:

خجمل شده
شبيه كار با لايو اسكچ شده
با گوشي كه ميكشم شبيه اين ميشه سايه ها!!

فقط حالت بالها به نظرم ميتونس بهتر شه:rose:

موفق باشيد

مرسی استاد عزیز... دوست جان نظر لطف شماس... این برنامه هم تقریبا در همون مایه ها هست... دقیقا موافقم میشد بهتر بشه:rose:

nafas.php

Well-Known Member
سلام كار جالبيه
ميدوني حس مي كنم دارم به يه قالب يخ در نور نگاه مي كنم سايه ها همچين حسي به من ميده
مفهوم خاصي مد نظرت بوده ؟
در مورد مفهوم كار صحبت ميكني؟:green:

moslancer2

Member
سلام كار جالبيه
ميدوني حس مي كنم دارم به يه قالب يخ در نور نگاه مي كنم سايه ها همچين حسي به من ميده
مفهوم خاصي مد نظرت بوده ؟
در مورد مفهوم كار صحبت ميكني؟:green:

سلام بر شما دوست عزیزم... ممنونم از شما... راستش میگم اصلا قصدم کشیدن این موضوع نبود...خیلی اتفاقی به این طرح رسیدم...
شاید باور نکنید طرح اولی که زدم بر اساس گفته معروف اگر دیدی جوانی بر درختی تکیه کرده بود... با همین کاراکتر... اما اون تبدیل شد به این... وقتی دوباره شروع کردم کاراکتر رو تموم کردم اتفاقی یه منحنی کشیدم که اول undo کردم اما بعد به دلم نشست... بله همون باله پشتی... برای همین باله جلویی رو کوچکتر کردم... و ادامه دادم تا این شد...
بعد دیدم شده یه فرشته که داره به سمت آسمون نگاه میکنه با دستی به نشانه خداحافظی بعد هم همین اسم رو براش گذاشتم... برای خودم هم خیلی سوال داره...:rose:

V

Violet89

کاربر مهمان
سلام
نمیدونم چرا، اما یه حسی بهم میگه این به اتفاقات اخیر برمیگرده، نمیدونم درسته یا نه، اما احساس میکنم ذهنتون درگیر هنوز
موفق باشید

moslancer2

Member
سلام
نمیدونم چرا، اما یه حسی بهم میگه این به اتفاقات اخیر برمیگرده، نمیدونم درسته یا نه، اما احساس میکنم ذهنتون درگیر هنوز
موفق باشید

سلام بر شما دوست عزیز... راستش نمی دونم چی بگم...اگر رو راست باشم باید بگم اتفاقات اخیر رو من نمی تونم بگم دلیل قطعی و یا تنها دلیل بوده...حس من نسبت به خیلی اتفاقات که در اطراف ما میگذره درگیر هست... اما هر چی هست خودم نمیدونم کدومش... اما هر چی که هست فقط میتونم بگم امیددارم که یه روزی همه اتفاقات خوب میشه... و این فرشته هم احتمالا اون موقع بر میگرده بالا... اینم خودش یه امیده...:rose:
مرسی از نظرتون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا