خبر فوریةمحدودیت حجم دانلود برداشته شد

Roach

Well-Known Member

Roach

Well-Known Member
خب شرکت ها به خاطر ضررشون اعمال نمیکنن.باید زنگ زد و شکایت کرد.

AYANDEHSAZ

Member
اگه اینطوری باشه که خیلی خوبه

حالا یه سوال :

اگه محدودیت دانلود برداشته بشه قیمت کاهش پیدا می کنه یا افزایش؟

Milad

Well-Known Member
پیشنهاد میکنم شکایت نکنید ؛ چون اون موقع سرعت میشه سرعت مخابرات ! فوقش تو رقابت بیاد دور و بر 18 - 20 ... اونم شاید .

در ضمن بفهمن کی شکایت کرده فقط سرعت همون رو میارن رو 12 فیکس میکنند . :wink:

Roach

Well-Known Member
توی این سایتها چیزی ننوشته.اما خب تغییر کنه من حاضرم بدم.به جای 12 گیگ در ماه نامحدود حجم میگیرم

the_king

مدیرکل انجمن
گرچه در ظاهر نرخ انتقال سرویس های حجمی و نامحدود باید یکی باشه، اما سرویس های حجمی به مراتب
سرعت بالاتری دارند که هر چه زودتر حجم مورد نظر تموم بشه. مزیت سرویس های حجمی در سرعت بیشتر از نرخ
اسمی شونه، اما اگه قرار باشه که سرویس دهنده همچین نوع سرویس ای رو از دست بده ناچاره که سرعت سرویس
رو در حد سرویس های نامحدود اش کم کنه، راه دیگه ای نداره، چون اگه بخواد قیمت رو افزایش بده جلوشو می گیرند
و اگه بخواد همین سرعت بالا رو نامحدود حفظ کنه خودش ضرر می کنه.

Roach

Well-Known Member
گرچه در ظاهر نرخ انتقال سرویس های حجمی و نامحدود باید یکی باشه، اما سرویس های حجمی به مراتب
سرعت بالاتری دارند که هر چه زودتر حجم مورد نظر تموم بشه. مزیت سرویس های حجمی در سرعت بیشتر از نرخ
اسمی شونه، اما اگه قرار باشه که سرویس دهنده همچین نوع سرویس ای رو از دست بده ناچاره که سرعت سرویس
رو در حد سرویس های نامحدود اش کم کنه، راه دیگه ای نداره، چون اگه بخواد قیمت رو افزایش بده جلوشو می گیرند
و اگه بخواد همین سرعت بالا رو نامحدود حفظ کنه خودش ضرر می کنه.
درست میفرمایید.اما اینها دارن در روزه روشن سره ما کلاه میذارن.باید سرویس نامحدود باشه حتی با سرعت پایین.شاتل و یا پارس آنلاین حجم های پایین با قیمت های بالا میدن که منصفانه نیست!.
خب این شرکتها هم بیشتر به این پهنای باند وصل هستند برای بقا.پس ما باید در این صورت به دنبال مخابرات باشیم و از اون سرویس بگیریم.

دست به دست هم دهیم به زور... اینترنت ایران را کنیم آباد....

وقتی دلت از دنیا و زمونه پره...فقط تنها چیزی که فکر میکنی یکم آرومت کنه همین اینترنته...
ولی آخه چه اینترنتی ؟؟؟!!!
اینترنتی که همش ف-ی-ل-تره همش محدودیت همش بالا و پایین شدن سرعت همش قطع میشه وهمش........
آخه این هم شد اینترنت؟؟!!

ولی...

ولی ایرانی هرکاری بخواد میتونه انجام بده...
به شرطی که باهم باشه...
پس بیایید اینترنت ایران را آباد کنیم......
:green::green::green:

mostafabibin2

Well-Known Member
تاریخ نشون داده که در این باب قانون گذار همون رییسای شرکت های مخابراتین، پس خودشون قانون میذارن...امیدوارم اعمال نشه چون اگر اعمال بشه بنده که شخصا بیچاره میشم....سرعت میشه سرعت مامان بزرگ.....الان عمدا محدود گرفتم که سرعت بالا باشه.

Mandana

Active Member
دوستان فقط بحث رو سی یا 30 نکنین "مجبور میشیم" تاپیک رو پاک کنیم
از امروز نت منم سرعتش کم شده.پینگ هم نداره بنکلن.تماس گرفتم به پشتیبانی گفتن داریم تغییرات خاصی رو اعمال می کنیم.گفتم برای همین نرخ قیمتهاست گفتن آره.تا سه روز دیگه هم باید همین سرعت افتضاح رو تحمل کنیم ببینیم بعدش چی میشه
ولی به نظرم ستم هست این جریان.می العان اینترنت که میگیرم 64 هست ولی معمولن با سرعت 180-200 دانلود می کنم.هر چند فقط سه گیگ میتونم دانلود کنم ولی بعدش گیگ اضافه میخرم و به نفعمم هست
این جریان که اعمال بشه شما با سرعت 512 ( اگه بهتون بدن، چون اینجا که مجوز لازمه) نمی تونین بالاتر از 100 دانلود کنین.اگه به 100 برسه
در نتیجه تمامن ضرر هستش:-?

Roach

Well-Known Member
دوستان فقط بحث رو سی یا 30 نکنین "مجبور میشیم" تاپیک رو پاک کنیم
از امروز نت منم سرعتش کم شده.پینگ هم نداره بنکلن.تماس گرفتم به پشتیبانی گفتن داریم تغییرات خاصی رو اعمال می کنیم.گفتم برای همین نرخ قیمتهاست گفتن آره.تا سه روز دیگه هم باید همین سرعت افتضاح رو تحمل کنیم ببینیم بعدش چی میشه
ولی به نظرم ستم هست این جریان.می العان اینترنت که میگیرم 64 هست ولی معمولن با سرعت 180-200 دانلود می کنم.هر چند فقط سه گیگ میتونم دانلود کنم ولی بعدش گیگ اضافه میخرم و به نفعمم هست
این جریان که اعمال بشه شما با سرعت 512 ( اگه بهتون بدن، چون اینجا که مجوز لازمه) نمی تونین بالاتر از 100 دانلود کنین.اگه به 100 برسه
در نتیجه تمامن ضرر هستش:-?
درسته.اما من 12 گیگ ماهیانه میگیرم اما بازم به جایی ختم نمیشه.شما با سرعت 200 در روز دانلود میکنید و بعدش باید حجم بخرید.شب ها که رایگانه و 7 ساعت هست.اما اگر این طرح اجرا بشه شما 24 ساعته کامپیوترتو میذاری واسه دانلود.

shirani

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
اینترنت کلاً در حال ملی شدن ( روزهای تعطیل هم قطع )

و اینکه کاربر خانگی قرار 256 بشه با همین قیمت که دارید میدید یعنی ماهی 10 تومن میانگین برای نامحدود الان کلی هم تا حالا همه زیادی پول دادند به شرکت های adsl

کلاً ما ایرانی ها یک چیزیمون میشه ها حالا که میخواند کلاهی که چند ساله سرمون رفته گشاد ترش کنند میگیم چرا خوب بذارید نامحدود بشه حداقل شبا راحت بخوابیم :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا