خبر خوب برای دارندگان ويبولتين که ميخوان نيوک و انجمن ويبولتين خود رو به هم وصل کنند

moon_spell

Member
دوستان يک خبر خوب برای دارندگان ويبولتين که ميخوان نيوک و انجمن ويبولتين خود رو به هم وصل کنند
بعد از 3 ماه تلاش تونستم اينستالر کاملاً اختصاصی و 100% هماهنگ با نيوک رو طراحی و تمام کنم ! اين سيستم با استفاده از فايل های رجيستر و لوگين انجمن شما و مرج آن با نيوک بصورت 100% ثبت نام و ورود و خروج ويبولتين و نيوک رو يکی ميکنه و ديگه نيازی به 2 بار ورود و يا رفرش کردن نيوک نداره !

1- ثبت نام مشترک
2 - ورود مشترک
3 - خروج مشترک
4 - استفاده کاربران از امکانات محدود شده انجمن و نيوک با يک بار ورود
5 - استفاده مستقل از امکانات نيوک نصب شده
6 - کاملا سازگار با تمام ورژن های نيوک و ويبولتين !

نکته : دوستانی که به سيستم های انجمن ساز تسلط دارند با من تماس بگيرند تا اينستالر چند گانه و قابل انتخاب انجمن ساز با نيوک رو هم درست کنيم ،،، من با تحقيق و آزمايش های فراوون تونستم اين کار رو انجام بدم منتظر همياری شما دوستان هستم

فريد

آخرین ویرایش:

moon_spell

Member
بلوک مشترک آخرين ارسال ها در ويبولتين و نيوک هم درست شد ! ... يک بلوک بسيار بی نظير هم در حال کار هست که افراد آنلاين رو در نيوک و ويبولتين نمايش ميده به صورت مشترک ...

در حال حاضر يک ماژول در حال تبديل هست که ميشه حتی قسمت ارسال اخبار رو در نيوک با استفاده از ويبولتين مشترک شده استفاده کنيد ....
منتظر اين پديده جديد باشيد ... به زودی اوّلين نيوک به صورت 100% با ويبولتين قابل استفاده خواهد بود ...

از صاحبان نيوک تقاضا ميشود برای اضافه کردن اين پديده به اينستالر يا امکانات سيستم مديريت ، در پيغام خصوصی با من در تماس باشند ...

جدیدترین ارسال ها

بالا