خبرنگار در حوزه it

rad.dolatabadi

New Member
دوستانی که تمایل به مشارکت در سایت رایانیوز می باشند، میتوانند به عنوان خبرنگار در این سایت مشغول به کار شوند

دوستانی که علاقه مند هستند می توانند با در نظر داشتن شرایط زیر مشخصات و رزومه خود را به آدرس پست الکترونیکی [email protected] ارسال نمایند.

1. خبرنگار مسلط به زبان انگلیسی و توانایی ترجمه روان اخبار
2. توانایی بروز رسانی سریع و منظم سایت
3. آشنا به اصول وب و اینترنت
4. آشنا با سیستم های مدیریت محتوا (الویت محسوب نمی شود)
5. خلاقیت و ویرایش قوی

شرایط همکاری بعد از مصاحبه، اعلام خواهد شد.

دوستانی که علاقه مند به کارآموزی در این زمینه هستند می توانند مشخصات خود را ارسال کرده و در ایمیل به عنوان کارآموز را ذکر نمایند.

با تشکر

آخرین ویرایش:
خوب مزایایی رو هم که خودتون می خواید ارائه بکنید می فرمودید که دوستان بدونن چقدر قراره ازشون پذیرایی بشه ، یعنی یه وقت خدایی نکرده کسی فکر نکنه که صرفاً قراره افتخار حضور در سایت شما نصیبش می شه ، متوجه هستید که چی می گم

شرایط همکاری بعد از مصاحبه، اعلام خواهد شد.

آقا شما عجب کمپانی بزرگی هستید !! که شرایط رو تازه بعد از مصاحبه اعلام می کنید، یعنی اساساً برای کسی که می خواد این پست رو بگیره ، حقی قائل نیستید ، که مثلاً بدونه آیا براش صرف می کنه که بیاد یا نه!

جسارتاً من برند شما تا حالا به گوشم نخورده ، دیگه ببخشید ، ایشالا یه انسان خوب باهاتون همکاری کنه ، حتی از خودتون هم خوب تر

rad.dolatabadi

New Member
برداشت شما میتن هست دوست گرامی، اما شرایط ذکر شده و ارزش هم قائل هستیم، اما شرایط همکاری ما مثل ترم پرداخت و درآمد فقط در مصاحبه ذکر خواهد شد.

من هم برای شما آرزوی موفقیت و صبوری دارم

جدیدترین ارسال ها

بالا