خبار It کوتاه

سازمان عفو بين‌الملل با برگزاري كنفرانسي در زمينه‌ي مبارزه با آزادي بيان در فضاي سايبر كه از سوي كشورها انجام مي‌شود اعلام كرد كه سانسور ويروسي است كه سلامت اينترنت را به خطر مي‌اندازد.
به گزارش سرويس فن‌آوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين كنفرانس موضوع رشد فيلترينگ اينترنت كه اكنون توسط 25 كشور در جهان انجام مي‌گيرد، مطرح شد.
يكي از مديران اين سازمان اعلام كرد: استفاده از مدل چيني اينترنت كه اجازه‌ي رشد اقتصادي را مي‌دهد اما با آزادي بيان و حريم شخصي مخالفت مي‌كند، در عرض پنج سال در كشورهاي متعددي افزايش يافته است.
بر اساس اين گزارش، اين سازمان شركت‌هاي آمريكايي را براي همكاري و يا مشاركت در سانسور مورد انتقاد قرار داده و ياهو، مايكروسافت و گوگل را به دليل همكاري با چين براي اعمال سانسور مورد سرزنش قرار داد.

ايسنا:oops:
 

جدیدترین ارسال ها

بالا