کاربر گرامی این که شما از کاری خوشتون اومده دلیل نمیشه که دیگران انتقاد و نقدی از کار نکنن!!و این که گفتین با کار خودشون مقایسه کنن هم دلیل نمیشه! مگه تمام منتقد های سینما خودشون فیلم سازن؟!!!دوستان وقتی دارن نظر میدن لطفا کار بچه هارو با کارهای خودشون و دیگر کارهای تو سایت بسنجن و بعد ایراد بگیرن.
من هم قبول دارم که بامپ دیوار کمه. و نقاط تیره باید روشن تر شه.
اما خدا وکیلی کلیت کار فوق العاده است. ریزه کاری ها رو ببینید.
طراحی و 3 بعدی سبک سنتی چند برابر سخت تر از مدرن هست. ریزه کاری ها بسیار زیاد هستند.
این دوستمون واقعا ریزه کاری کرده.
من فکر میکنم در کنار گفتن ایرادها بهتره تشکر و بجا آوردن تقدیر رو فراموش نکنیم تا روحیه بچه ها بالا بره.
من عاشق معماری سنتی هستم و این بنا و ریزه کاری هاش در حد عالی هست.
با اینکه نور پردازی اون رندر داخلی میتونست بهتر باسه اما به نوع کلید و پریز ها و سیم کشی دفت کنید.
حتی دیوار زخمی شده هم نشون داده شده.
معماری حیاط هم که دیگه نگوووووووووووووووووو.
بازم میگم فوق العاده.
با اینکه همچنان روی حرفم هستم. اما کامنت اینجارو پاک میکنم. چون احتمال میدم taymaz عزیز از جوابم ناراحت شه.کاربر گرامی این که شما از کاری خوشتون اومده دلیل نمیشه که دیگران انتقاد و نقدی از کار نکنن!!و این که گفتین با کار خودشون مقایسه کنن هم دلیل نمیشه! مگه تمام منتقد های سینما خودشون فیلم سازن؟!!!
هرکسی آزاده نقد کنه هر کاری رو ،و کسی حق تذکر دادن تو این مورد رو نداره!
موفق باشید
دوست عزیز من ناراحت نشدم، اینجا یه انجمنه و تو انجمن باید بحث و نقد باشهبا اینکه همچنان روی حرفم هستم. اما کامنت اینجارو پاک میکنم. چون احتمال میدم taymaz عزیز از جوابم ناراحت شه.
Oryan عزیز. یکی از رندر هات رو بزار تو پست اول تا تایپیکت تو انجمن نمایه داشته باشه.
با اینکه همچنان روی حرفم هستم. اما کامنت اینجارو پاک میکنم. چون احتمال میدم taymaz عزیز از جوابم ناراحت شه.