با سلام،
مهدی جان با همه بعله با ما هم بعله!!!
داشتیم همقطار
کجای پست بنده بوی مسخره کردن میداد که از ما دلگیر شدی .... اینهمه شکلک اینور و اونور متن گذاشتم که قسمتهای شوخی و جدی کار از هم جدا شه یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد ...اونوقت
پای این بابا جو ... جک ... جیم ... بابا ولش کن همینی که میگی با حرفه ای و غیر حرفه ای درگیر شده رو وسط میکشی
درسته وسط دعوای خانوادگی بری دست غریبه ها رو بگیری بیاری وسط
الان میخوام یه نقل قول کنم دوباره پا نشی بری سراغ این غریبه های چشم آبی ( " جو " )
و در آخر ، بله اگر نگاه کسی که خبر رو می خونه جانبدارانه باشه!
بجز سهم 50% از شرکت Cebas اگه ریا نمیشه باید اعلام کنم جزو تیم توسعه دهندگان این رندر کننده بودم
( نیگاه همقطار از این شکلکا گذاشتم بدونی موقع تایپ مطلب سگرمه هام تو هم نبوده و هیچ کاری به اون باباییه نداشتم ....اممممممممممم... اسمش چی بود
...جیم...جک...اه ه ه ه ولش کن بابا، حالا هرچی ) شما یه لطفی کردی و بحث ما رو پیگیری کردی و نقدش هم کردی .... خب پس دلیلی نداره اگر اون نقد خودش نقد میشه دلگیری بوجود بیاره و اگه یکم چاشنی طنز قاطیش شد ما رو مورد عنایت قرار بدی و بگی (" خود گویی و خود خندی !
عجب مرد هنرمندی! ") بعد ماهم بگیم ( ما ز یاران چشم یاری داشتیم ...
)
مهدی جان من یکم بیشتر از اندازه عادی بخش کودک درونم رو نگه داشتم و اون طفلی هم تا چیزای جدید رو میبینه زود ذوق زده میشه ... مخصوصا وقتی میبینه که خود بزرگسالش برای نوشتن دو سه خط اسکریپت صد بار اجدادش رو ملاقات میکنه که تازه اونم بیشترش فراخوانی توابع از
پیش تعریف شدست و فقط با چند تا دونه متغیر و دو سه تا Statement اونم با هزار سلام و صلوات میتونه کارش رو راه بندازه و خود والدشم که تو این دوره زمونه رفته قاطی باقالی ها تا گل بچینه ... خب با این تفاسیر شما به این کودک کنجکاو که با دیدن یه چنین پدیده هایی ذوق زده میشه
حق بده وقتیکه میبینه یه گروهی تونستن سخت ترین مفاهیم رو به ساده ترین شکل در اختیار کاربرای دیگه قرار بدن ...اینکه چه مقدار از هوشمندی و تسلط بر سورس نرم افزار مکس و منتال ری و پلاگین های واسط مثل Forest pack و ... دیگه نیاز بوده تا مطالبی که از پایه برای یه رندر
کننده دیگه اونم تحت Cpu رو تبدیل کنه به مطالب قابل استفاده اونم برای رندر کننده Unbiased و از اون مهمتر تحت پردازش Gpu ( برای دوستانی که شناخت چندانی از برنامه نویسی برای پردازش توسط Gpu ندارند باید عرض کنم اگر برنامه نویسی یه رندر کننده تحت Cpu رو به شکار فیل
تشبیه کنیم، نوشتن همون برنامه برای پردازش تحت Gpu مثل این میمونه که بعد از شکار اون فیل، باید اونو تو یه بطری نوشابه جا کنید!!! )
مهدی جان حالا دلیل ذوق کردن بنده و دوستان تیم توسعه دهنده در شرکت Cebas رو درک میکنی ...چون دوستانمون وقتی اعلام میکنن
moskitoRender™ has NO materials of its own منظورشون اینه که اون فیله رو جوری تو شیشه نوشابه جا کردن و تربیتش کردن که میتونه
MoonWalk بزنه ( In memory of MJ)
حالا با این تفاسیر این چیه
شما با اتکا به فرضیه کم بودن اطلاعات بنده نسبت به خودتون در این زمینه، سعی بر رد نظر من دارید
مهدی جان شما چشم مایی داداش ... اما خداییش بنده کجا حرکتی کردم که بوی غرور بده ... بعد بگو چرا میگی ( ما ز یاران چشم یاری داشتیم ...
)
تو یه بحث فنی وقتی نقدی مطرح میشه میبایست منتظر ارائه دلایل طرف مقابل هم بود، و پاسخگویی و نقد نقد نقد کننده نباید باعث دلگیری منتقد بشه ( چیزی که عوض داره گله نداره
)
به هر حال دوستی با شما برای من ارزش زیادی داره، امیدوارم یه وقت با صحبت هام کدورتی بوجود نیارمم.
مهدی جان آقا مگه خبر نداری که پوست اژدها از پوست کرگدن هم کلفت تره .... پس خیالت راحت با این چیزا کدورتی پیش نمیاد ...
موفق باشید