خاموش نشدن لپ تاپ

shahab2005

New Member
سلام . . .
من ویندوز xp رو وقتی رو نوت بوک میریزم اولش خوبه ولی 1-2 روز که کار میکنم و میرم تو اینترنت وقتی خاموش میکنم و یا ری استارت میکنم رو صفحه آبی آخر که نوشته "windows is shuting down " وای میسته و دیگه خاموش نمیشه . .
قبلاً اینجوری نیود نمیدونم چرا همچین شده . . چندین بار ویندوز های مختلف سرویس پک های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم درست نشد .
این مشکل فقط تو ویندوز xp اتفاق میافته و وقتی ویندوز 7 یا ویستا میریزم درسته .
راستی میدونم ویروس نیست . چون هم یک بار هارد رو فرمت کامل کردم و بازم درست نشد . هم اینکه همیشه nod32 آپدیت روز رو دارم و چیزی پیدا نمیکنه . . .
نوت بوکم هم acer از نوع extensa مدل 4620 هستش .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین . ..

the_king

مدیرکل انجمن
سلام . . .
من ویندوز xp رو وقتی رو نوت بوک میریزم اولش خوبه ولی 1-2 روز که کار میکنم و میرم تو اینترنت وقتی خاموش میکنم و یا ری استارت میکنم رو صفحه آبی آخر که نوشته "windows is shuting down " وای میسته و دیگه خاموش نمیشه . .
قبلاً اینجوری نیود نمیدونم چرا همچین شده . . چندین بار ویندوز های مختلف سرویس پک های مختلف رو امتحان کردم ولی بازم درست نشد .
این مشکل فقط تو ویندوز xp اتفاق میافته و وقتی ویندوز 7 یا ویستا میریزم درسته .
راستی میدونم ویروس نیست . چون هم یک بار هارد رو فرمت کامل کردم و بازم درست نشد . هم اینکه همیشه nod32 آپدیت روز رو دارم و چیزی پیدا نمیکنه . . .
نوت بوکم هم acer از نوع extensa مدل 4620 هستش .
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین . ..

اونطور که مایکروسافت اعلام کرده، راه حل اصلی برای ویندوز های XP SP1 نصب کردن نسخه های جدید Service Pack است :

Windows stops responding during Windows XP shut down

اما در سایر موارد اونقدر دلایل متعددی برای این مشکل وجود داره که پیدا کردن مسبب اش دشوار میشه.
حداقل اگه مشکل مربوط به پروفایل تان در ویندوز باشه، برنامه User Profile Hive Cleanup Service که
پیوست این پست شده، مشکل رو حل می کنه. این برنامه در این صفحه از سایت مایکروسافت معرفی شده.

برنامه User Profile Hive Cleanup Service ضمیمه این پست می باشد.

پیوست ها

• UPHClean-Setup.zip
    329.1 کیلوبایت · بازدیدها: 80

shahab2005

New Member
ممنون از پاسخ سریعتون . . .من همیشه سعی میکنم خودم حواب سوالم رو پیدا کنم و اکثراً با سعی و تلاش به جواب رسیدم ولی این یکی خیلی برام عجیب بود . . .آخه تا به حال این مشکل رو کسی نداشته و قبلاً هم رو به راه بود ولی جدیداً اینجوری شد . .به خاطر ذکر منیع هم خیلی ممنون . .مطمئن هستم بعداً خیلی به دردم میخوره . .
البته ایلام مجبور شدم به زور نرم افزار 7 و xp رو با هم بریزم . فعلاً که با xp به اینترنت نرفتم مشکلی نداره . . اگه دوباره این مشکل نمایان شد حتماً اینو امتحان میکنم . . ایشالله کار کنه . .
بازم ممنون
:rose: تقدیم به شما . . .
goood luck

dislovery

Member
از اونجایی که بعد از اتصال به اینترنت این عمل صورت می گیره ضعف از آنتی ویروستون هست هرچند هم بروز باشه سعی کنید از یک آنتی ویروس کامل به همراه یک دیوار آتش و یک ایرور ریپیرر قوی استفاده کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا