سلام نومی دونم چرا تو ادیوس من گزینه burn to disk غیر فعاله ! لطفا کمک کنید !
1230456 Member Feb 2, 2012 #1 سلام نومی دونم چرا تو ادیوس من گزینه burn to disk غیر فعاله ! لطفا کمک کنید !
فیلمساز Member Feb 4, 2012 #2 Edius -و غیر فعال بودن burn to disk سلام به دوستم اول درمورد ویندوز - ورژن ایدیوس - ونرم افزار مربوط به رایتر که قبلا نصب کردید - و خود رایتر توضیح دهید آخرین ویرایش: Feb 4, 2012
Edius -و غیر فعال بودن burn to disk سلام به دوستم اول درمورد ویندوز - ورژن ایدیوس - ونرم افزار مربوط به رایتر که قبلا نصب کردید - و خود رایتر توضیح دهید
1230456 Member Feb 4, 2012 #3 سلام مشکلم حل شد ! موقعه ای که پروژه جدید می گرفتم باید یکی از گزینه های sd dv رو انتخاب میکردم !
I imanse7en New Member Apr 10, 2012 #4 با سلام.. منم مشکل فعال نبودن burn to disk دارم . در ظمن وقتی هم میخام پروژه جدید باز کنم فقظ گزینه های 720 و 1080 میاد و نمیشه sd انتخاب کرد..
با سلام.. منم مشکل فعال نبودن burn to disk دارم . در ظمن وقتی هم میخام پروژه جدید باز کنم فقظ گزینه های 720 و 1080 میاد و نمیشه sd انتخاب کرد..
N nimatavassoli New Member Apr 11, 2012 #5 اگر با edius6 کار میکنی اینطوری پرژه جدید بسازsetting-system setting-application - project preset - preset wizard - DV - 50i - 8bit - next - completانتخابها در پرژه شما ظاهر میشود و میتوانی از قسمت project setting انتخاب کرده و فعال کنی .by by
اگر با edius6 کار میکنی اینطوری پرژه جدید بسازsetting-system setting-application - project preset - preset wizard - DV - 50i - 8bit - next - completانتخابها در پرژه شما ظاهر میشود و میتوانی از قسمت project setting انتخاب کرده و فعال کنی .by by
M mohammad269 New Member Oct 12, 2018 #6 سلام ببخشید چرادرادیوس7درقسمتBum to discگزینه دیسکDVD خاموش است وموقه ای که روش کلیک میکنم هم روشن نمیشه
سلام ببخشید چرادرادیوس7درقسمتBum to discگزینه دیسکDVD خاموش است وموقه ای که روش کلیک میکنم هم روشن نمیشه