بی بی کد خارجی ویلا

sky_tohi_z18

Active Member
سلام دوستان این کارو تازگیا انجام دادم واسه دله خودم که رندراش خیلی اذیتم کرد رندراش حدودا 1 روز طول میکشید که کیفیتاشو خیلی آووردم پایین تایم رندرش شد9 ساعت .کیفیتاشو که آووردم پایین نورهام بهم ریخت اصلا یهه جوری شد که با توجه با تایم رندرش دیگه زجرمه باز رندر کنم دلم میخواد دوستای گلم رو همین نظر بدن .
مشخصاته سیستمم :cpu i7 ram :8gb graphic 2gb
max 2014 vray:2.4 cs6
l

پیوست ها

• 111.jpg
    111.jpg
    609.7 کیلوبایت · بازدیدها: 97

HR3D

کاربر فعال
خیلی خوبه ، فکر میکنم عارف جان خیلی وقت پیش ها یه تاپیک زده بود که توش تکنیک هایی از وی ری رو گقته بود که میتونه بدون پایین اوردن کیفیت ، تایم رندر رو بیاره پایین ، اخه حیفه کار قشنگی که شما زدی کیفیت فدای زمان ، تایم رندر بشه
نمای بیرون تاریکه ، چندتا لامپ یه ردیف میتونست بهترش کنه ، اون درخت ها اون پشت هم خیلی یه دست شدن به نظرم ، انگار درخت پلاستیکیه ! بهتره هم فاصله بدید و هم بعد کپی کردن یه Gizmo بدید که خیلی حالت شیبه به هم پیدا نکنن ،
کاش از داخل هم رندر میگرفتی ، از بیرون که زیباست !
موفق باشی :rose:

darklight

کاربر فعال
در مورد این نویزها... اول باید منشاء نویز رو شناسایی کنید (از طریق رندر المنت های Global Illumination و Shadow و Reflection و ...) بعد باید به سمت اصلاح پدیدآورنده اون نویز برید.
مدتی قبل یه مقاله خوندم راجع به همین موضوع.... پیداش کنم براتون میذارم شما هم بخونید و استفاده کنید. نکات خیلی مفیدی داره. منم دقیقا مشکل شما رو داشتم اما از وقتی اون رو خوندم خیلی کمکم کرده و الان حداقل می فهمم مشکلم چیه.

لینکش رو پیدا کردم:
http://www.cggallery.com/tutorials/vray_optimization/
این مقاله یه جورایی برای من حکم معجزه رو داشت و مهمتر از همه اینکه حالا تا حدودی می فهمم که پلاگینی مثل solidrock حدودا چیکار می کنه. از دستش ندید و حتما بخونید.....

آخرین ویرایش:

sky_tohi_z18

Active Member
خب من نمیدونم چیکارش کنم که تایمه رندرم بیاد پایین ولی رندرای روزم بیشتر 2 ساعتت طول نمیکشه ولی رندر های شبش چیزی حدوده 10 ساعت طول میکشه..من احساس میکنم بخاطره تصویر hdri باشه که گذاشتم اخه حجمش زیاده 150 مگ بود حالا من اینجا میخوام نظر بدین و یه راحه حل بهم نشون بدید از همتون ممنونم

darklight

کاربر فعال
خب من نمیدونم چیکارش کنم که تایمه رندرم بیاد پایین ولی رندرای روزم بیشتر 2 ساعتت طول نمیکشه ولی رندر های شبش چیزی حدوده 10 ساعت طول میکشه..من احساس میکنم بخاطره تصویر hdri باشه که گذاشتم اخه حجمش زیاده 150 مگ بود حالا من اینجا میخوام نظر بدین و یه راحه حل بهم نشون بدید از همتون ممنونم
کل اون مقاله ای که معرفی کردم راجع به همین مشکل شماست.... اون رو بخون به امید خدا مشکلت حل میشه.
در ضمن حتما اون تاتوریال نورپردازی از viscorbel رو هم ببین خیلی کمک می کنه. (برای من که عالی بود چون الان مشغول انجام یه داخلی هستم که نور بیرون نداره و تعداد نورهای داخلیم هم بالای صدتاست ولی رندرتایمم خیلی معقوله و کیفیت هم خیلی عالی.)

جدیدترین ارسال ها

بالا