بی بی کد حیاط

marjan3d

New Member
سلام . این اولین بار بود که محوطه کار کردم . از هیچ چیش تقریبا راضی نیستم . اینجا گذاشتم تا کسانی که محوطه و رندر و نورپردازیش رو وارد هستن راهنماییم کنن. آسمونش عکس hdri هست که من به خاطر اینکه فضام روشنتر بشه نورش رو حسابی زیاد کردم که اصلا خوب نشد با اینحال یه ویری اسکای هم گذاشتم تو فضام اما باز هم طبیعی در نیومد . مثلا اون قسمت کف که سنگ قلوه هستنش رو ویری دیسپلس دادم اما عین اسکاچ ظرفشویی شد با اینکه عددش 0.01 هست . :sad:
لطفا دوستان گرامی به کمک بشتابید این کار رو تا شنبه باید تحویل بدم ... بدبخت شدم اساسی :cry:

پیوست ها

• ap.jpg
    ap.jpg
    287.9 کیلوبایت · بازدیدها: 74

Mehran coyote

Well-Known Member
حیاط با صفایی شده
چند تا پیشنهاد دارم اگه انجام بدی کارت بهتر میشه

سعی کن از درخت ها و گیاه های با کیفیت استفاده کنی مثل مدل های شرکت اورموشن یا اگه میخوای سفارشی باشه با برنامه speed tree خودت بساز.
نورپردازی اینی که میگمو سرچ کن و یادش بگیر
realistic render with hdri vray
3dsmax vray hdri lighting

تکسچرینگت بد نشده ولی خیلی میتونی بهترش کنی
غیر از اینا چند تا کار معماری ببین تا متوجه شی تا کجا میتونی خوب کار کنی و محدودیتی برای کار وجود نداره

دیدن آموزش هم تو رو با تکنیک ها آشنا میکنه

یا علی

Meiti

Member
سلام کلیت کار خوبه
اما خیلی خیلی کار داره هنوز
به نظر من اگه عجله داری hdri رو بیخیال شو یه vray sun بنداز با زاویه 45 نسبت به دوربینت
حالت عمودیشش هم نسبت به زمین 45 کن
بعد بشین با دوربین وی ری shutter speed رو بیار حدود 40 اینا دیگه تست رندر بگیر ببین چی خوب میشه واسش

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام/اینقدر شکسته نفسی نکنین.باعث میشه کم کم دلسرد بشین
برای سنگ ریزه کف آب باید از آرشیو فوق العاده Arroway gravel stone استفاده بکنین
مثلا تاب بازی که هست یو وی مپش در جهت کشیده نیست.در خط بالا پائین هست که باعث میشه حس خوبی نده چوبش
نور فضا بد شده.به خاطر فکر کنم گاما باشه
آبجکت های شما اصلا ایده آل نیست. از آرشیوهای حرفه ای استفاده کنین. بهترین آرشیو برای اینجور فضاها R&D Group هست.
ialpine-front-page2_1.jpg
ماشین vis people car vol 1 استفاده بکنین که هم نسخه کاملش هست هم نسخه پروکسی توی خودش

3DCARS_v1_4fed8041e0824.png

جدیدترین ارسال ها

بالا