جلوه های ویژه حمله هلیکوپتر

tiptooop

Well-Known Member
مدلینگ و انیمیت در مکس ، رندر vray بدون hdr. کامپوزیت در نیوک و پوست پروداکشن در افتر افکتس.
coopter_attack.jpg

پیوست ها

• coopter_Attack.mp4
    3.7 مگایابت · بازدیدها: 246
آخرین ویرایش:

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام. کار خوبی شده.آفرین
مخصوصا مچ شدن آدم ها با ماشین نمره 10 کامل رو میگیره
در مورد رندرینگ خب می تونستی با پست پروداکشن خیلی بهترش کنی.الان خیلی بد رنگ مرده شده
شیدر ماشین می تونست خیلی خیلی کم رفلکت تر کثیف تر باشه
مشکلی که توی همه انیمیشن های بچه ها میشه دید اینه که خیلی همه چی سریع اتفاق میافته.خب یه خورده آروم تر جزئیات بیشتر .الان بازی hot pursiutرو نگاه بکن.خیلی حرکات دوربین هاش قوی هست. الان اینجا همه چی خیلی سریع اتفاق میافته.تا میخوای سر در بیاری نصف بیشتر کارو title میگیره و این ضعف بزرگی هست.
به نظرم برای چنین کارهایی bulltet time میطلبه.خیلی بهتر میشه.الان انگار روی همه چی فیلتر بلور گذاشتی و تقریبا همه چی fake و محو شده.
در کل میتونی کارهای بهتری هم ارائه بدی.معلومه علم و تواناییش رو داری.
ضمنا برای کاری اینقدر تایتل بنویس که بی نقص کامل و عاری از اشکال باشه.این کارها به عنوان تست قابل قبول هست.
مثلا انیمیشن امین صادقوند که توی تاپ گالری هست رو ببین.کوتاه اما بسیار با جزئیات زیاد.40تا نرم افزار مختلف هم نیست.
موفق باشی

tiptooop

Well-Known Member
محله خودتون بود؟
بله
با تشکر از عارف جان. نکات خیلی خوبی رو اشاره کردی. به خاطر سیستم خیلی تو نور پردازی و رندر شلوغش نکردم تا رندرش طول نکشه. یکی از دلایل ضعف کار هم استفاده نکردن ار hrdr هست. . در مورد زمان باهات موافقم، سرعت اگر کمتر باشه و دیتیل خودش رو نشون بده جالب تر میشه. متشکر از نکاتی که گفتی.

خيلي جالب بود .
خسته نباشي
معلومه خيلي كار كردي .
در زمينه 3dمكس هنوز آشنايي ندارم كه بتونم كارتون رو نقد كنم.
اما به نظر من اين يه حالت فيلم اكشن و تعقيب و گريز بود و اون آدما خيلي ريلكس بودن و خيلي كند.
با شنيدن صداي هلي كوپتر و صداي شليك هيچ عكس العملي نشون ندادن.

كار شما همين الان هم عالي هست و لي اگه جزئياتش بيشتر بود عالي تر ميشد.

javadgonbadi

Well-Known Member
من نفیمیدم اون آدما آخرش مردن؟ چون ماشین زیر پاشون ترکید مردن؟

من حقیقتش تری دی مگس کار نکردم ولی کارتون عالی بود :wink:
احساس میکنم اگه رنگ آمیزی ماشین رو یه خورده دقیقتر کار میکردی خیلی کارت مشتی وطبیعی تر وبهتر میشد وهمینطور رنگ امیزی هلیکوپتر :wink:
یا نه شرایط آب هوایی رو در حال وضعیت شب قرار میدادی و با نورافکن هلی کوپتر روشنایی به اون محل میبخشیدی وبا زدن موشک کارت کهکشانی میشد :green:

جدیدترین ارسال ها

بالا