حفظ كردن رزولوشن عكس

vb_user1

New Member
سلام به همه بچهاي باحال مجيد انلاين
اقا من يه مشكلي دارم كسي مي تونه منو راهنمايي كنه
من يه صفحه دارم كه از طريق اون كاربر مي تونه يه عكس بفرسته براي سايت كه بعدا در يه صفحه ديگه نشون داده بشه
در اون صفحه اي كه عكس ما نشون داده مي شه من يه Width و height ثابت گذاشتم
مشكل ما آنجا شروع ميشه كه وقتي كه كاربر يه عكسي رو مي فرسته عكسه شكل طبيعي خودش رو از دست ميده من مي خوام بدونم چطوري مي تونم يه عكس رو با Width و height ثابتي كوچك كنم كه عكس شكل طبيعي خودش رو از دست نده

omidak

Active Member
سلام:
اي بابا اين كه مربوط به برنامه نويسي تحت سرور نميشه.
تازه تحت Client هم نمیشه.
مربوط به اصول طراحي صفحات وب وب میشه.
والا تا اونجایی که من میدونم این کار رو با CSS میکنن. یا همون Style :wink:
نامه شما منتقل شد.

pedramza

Member
سلام :

:idea:
من فكر مي كنم شما بايد ببينيد در صفحه اي كه عكس كاربر را نشان مي دهيد ثابت بودن طول عكس بيشتر اهميت دارد يا عرض آن. بعد يا با استفاده از style (به گفته آقا اميد) و يا مستقيما در خود تگ img يكي را با مقداري ثابت و ديگري را روي auto تنظيم نماييد.
:arrow:
البه ناگفته نماند كه اين كار خود داراي نواقصي هست و گاهي ممكنه صفحه رو به هم بريزه (اگر عكس خيلي كشيده باشد. چه طولي و چه عرضي)
:!:
ولي اگر بخواهيد كار دقيقي داشته باشيد به نظر من بهتر است اول در طرف سرور عكس را بررسي نماييد و بعد به نسبت مناسب طول و عرض را تعيين كنيد.

اميدوارم تونسته باشم كمك كنم ...
موفق باشيد

vb_user1

New Member
سلام
اقا اين تقريبا به برنامه نويسي سرور سايد مربوط ميشه
چون در اونجا كه شما بايد مقدار width و height تصوير را تنظيم كني
اگه ميشه اين تاپيك رو برگردونيد سر جاي اولش

--
بعدش من چطوري مي تونم width و height تصوير رو به دست بيارم
ممنون از لطف همتون

pedramza

Member
دوست عزيز سلام:

من با ASP.Net كار مي كنم. اگر شما هم با (Net.) كار مي كنيد به كلاس هاي زير رجوع نماييد:

کد:
System.Drawing.Bitmap
System.Drawing.Image
حتما مشكل شما حل ميشه...
در كلاسهاي فوق صفاتي با عنوان هاي Height و Width وجود دارد كه به كمك آنها مي توانيد مقادير طول و عرض عكس مورد نظر را به دست آوريد...

براي مطالعه بيشتر مي توانيد در MSDN كليد Image را جستجو نماييد.

موفق باشيد...

vb_user1

New Member
مرسي از لطفت
ولي من از asp كلاسيك استفاده مي كنم
با asp كلاسيك چطوري اين كار رو انجام بدم

pedramza

Member
سلام دوست عزيز:

ببخشيد من آنقدر به VB آشنايي ندارم كه بتونم شما رو راهنمايي كنم ! اگر با VC و يا #C راهنمايي خواستيد در خدمتم...
اگر سوال خودتون رو از دوستاني كه با VB كار گرافيكي انجام دادند بپرسيد حتما به جواب خواهيد رسيد.

در ضمن بهتره كه يك تاپيك جديد در بخش برنامه نويسي و يا سرور سايد ايجاد نماييد. چون ظاهرا اين تاپيك قرار نيست منتقل بشه.

vb_user1

New Member
پدرام جان دستت درد نكنه
ولي خدايش اين پيام مي بايست تو قسمت برنامه نويسي سرور سايت قرار بگيره

vb_user1

New Member
عيبي نداره
راستي پيدا كردما
فقط كافي كه شما فايل مورد نظر رو باز كني و بعد تو offset خاصي از اون فايل width و height رو نوشته
بعد بايد يه سري تقسيم انجام بدي كه طول و عرض به يه نسبت كاهش يا افزايش پيدا كنه

اينم به دوست عزيز omidak بگم كه اين فايل رو با Scripting.FileSystemObject استفاده كردم

vb_user1

New Member
عيبي نداره
راستي پيدا كردما
فقط كافي كه شما فايل مورد نظر رو باز كني و بعد تو offset خاصي از اون فايل width و height رو نوشته
بعد بايد يه سري تقسيم انجام بدي كه طول و عرض به يه نسبت كاهش يا افزايش پيدا كنه

اينم به دوست عزيز omidak بگم كه اين فايل رو با Scripting.FileSystemObject بايد باز كني

جدیدترین ارسال ها

بالا