حساس كردن سايت به سرچ گوگل

morsa

New Member
سلام دوستان
ميشه سايت رو نسبت به سرچ گوگل حساس كرد يعني اگه توي گوگل يك كلمه اي رو سرچ كنند توي سايت هم اون كلمه سرچ بشه ونتايج واسه كاربر نمايش داده بشه همچين چيزي رو توي سايت ايستگاه ميشه ديد .
البته منظورم اين نيست كه نسبت به يك ليست كلمات حساس كرد .!!
اگه كسي چيزي مي دونه كمك كنه ممنونم

jhoseini

Member
بستگی به قدرت برنامه + قدرت سرور + دامین داره
سوال بجایی بود! منم منتظر میمونم اگه کسی اطلاعات کاملی داره بزاره ممنون میشم : )

morsa

New Member
دوباره سلام
ذر مورد رفرر (ریفر) میشه بیشتر توضیح بدین ؟؟
یه چیز دیگه ؟؟ گوگل یه نسخه از سایت رو ذخیزه می کنه!درسته ؟ :neutral:
پس نمیشه کنترلی رو ی اون داشت ؟؟

ممنون
morsa

arash98_com

New Member
موضوع خوبیه اما چرا هیشکی جواب نمیده . ما که منتظر میمونیم . آقایون مهندش لطفا جواب بدید

siavashmusic

Active Member
ببین دوست عزیز نمیدونم چقدر اطلاعات در مورد این مورد داری
ببینید موارد مشابه بیشتر توی مبحث SEO میگنجه
البته فکر نمیکنم شما دنبال مبحث تخصیص باشه چون اگه اینظوری باشه باید سوالتون رو در یک بخش دیگه مطرح کنید
اما یه چیزی که خیلی روشنه اینه که شما برای ایندکس شدن باید عنکبوت های گوگل رو به خودتون نزدیکتر کنید برای اینکار روش های زیادی هست
یه مورد رو که من دربارش توی همین انجمن صحبت کردم قفل کردن دامین روی WWW بود کاملترش رو امیر عباس نوشته
فکر میکنم باید در مورد این مسله امیر توضیح بده شما اگه میخواید اتصالتون با موتورهای جستجوگر بیشتر باشه باید بیشتر روی seo جستجو کنید هرچند من میشه گفت جوال سوالتون رو دارم ولی در صورتی که سوال شما مشخص بشه

حالا اگه دقیقا مطلب رو توضیح بدید من هم دقیق بهتون میگم چیکار کن

ضمنا برادر jhoseini فرمودید

بستگی به ---- قدرت سرور ----

خیلی مشتاقم یه مقدار در مورد ارتباط سرور با سرچ گوگل بدونم

متشکرم

آخرین ویرایش:

jhoseini

Member
فکر میکنم من موضوع پاپیک رو درست نگرفتم
من تو فکر seo بودم
ولی مثل اینکه قضیه مربوط میشه به $_SERVER[HTTP_REFERER]
با پیداکردن رفرر میشه این کار رو انجام داد.
به هر حال، به نظر من بین قدرت سرور و فعالیت عنکبوت های گوگل یه رابطه برقراره
فکر میکنم(شاید از جایی خوندم، یادم نیست) مدت زمانی که این عنکبوت جان، به یک هاست اختصاص میده مشخصه و اگه سرور به موقع جواب نده ، منتظر نمیمونه
kaffeetrinker_2.gif

و در مورد قفل کردن دامین روی WW اگه ممکنه لینک نوشته ی آقای امیر عباس رو بزارید ممنون میشم
10.gif

آخرین ویرایش:

morsa

New Member
دوباره سلام
منظور شما از ریفر متغیر های گت که توسط گوگل در انتهای یو ر ل قرار میگیره
یعنی با استفاده از
$_server[http_referer
میشه ؟؟ مگه گوگل این کد نمی کنه ؟؟
طرح مشکل: من یه سایت بنگاه مجازی طراحی کردم حالا می خوام اونو نسبت به سرچ گوگل حساس کنم ؟؟
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
با تشکر از دوستان

siavashmusic

Active Member
اقای morsa شما سوال کردید ما هم جواب دادیم اگه میخواید:

من یه سایت بنگاه مجازی طراحی کردم حالا می خوام اونو نسبت به سرچ گوگل حساس کنم ؟؟
رو انجام بدید ناچارید مطالب SEO رو مطالعه کنید که برای شروع این یک مقاله
قابل توجه برادر حسینی لینک مورد نظر شما هم همین لینک بالاست

morsa

New Member
سلام ممنوون مقاله جالب وکاربردی بوود ولی این کار ها رو می شه با برنامه نویسی آپاچی انجام داد .
ولی هنوز راه حلی واسه مشکل من پیدا نشده (اشکال از توضیحات منه !!ر شرمنده)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
طرح مشکل :
ببینید برای مثال شما توی گوگل سرچ می کنید "نیشابور"
حالا من میخوام توی نتایج جستجوی گوگل سایت من هر چی مورد در مورد نیشابور داره نشون بده . یعنی صفحه ای که گوگل پیدا کرده صفحه نتایج من باشه !!
این کار رو سایت ایستگاه انجام داده با php
ممنون از دوستان
این مشکل دو سه هفته منو مشغول کرده
===============================================================
گروه نرم افزاری کاج

jhoseini

Member
منظور شما اینه که هرکی تو google.com نیشابور رو جستجو کرد، سایت شما اولین یافته باشه؟ یا اینکه میخاید گوگل مخصوصاً از بین محتویات سایت شما دنبال کلمه نیشابور بگرده؟

اگه حالت اول: seo
اگه حالت دوم: باید یه فرم بسازید با با یه فیلد مخفی به اسم sitesearch، مثل http://www.google.com/custom?q=ajax&sitesearch=forum.majidonline.com

siavashmusic

Active Member
این مقوله دو قسمت داره بخش seo و مسله مربوط به کدنویسی
هر بخش هم اونقدر گسترده هست که نمیشه توی این تاپیک مطرح کرد اما میشه روش های جزیی رو بیان کرد

پس لطفا برای افزایش بار این تاپیک لطفا دقیقا سوالتون رو بگید تا بدرستی بتونیم راهنمایی کنیم

جدیدترین ارسال ها

بالا