samohammad
Member
سلام..
من میخوام یه طناب که به تهش یه جسم سخت وصله، یا چیزی شبیه همون گردن بند رو بصورتی که از جایی آویزونه و حرکت داره و تکون میخوره شبیه سازی کنم
فرض میکنم این مدل از دو قسمت یعنی طناب و اون جسم سختی که پایینش وصله تشکیل شده!
جسم سخت اصلا نباید دفُرم بشه یا تغییر کنه و طناب هم که باید راحت منعطف بشه
با وزنی که جسم سخت داره طناب رو به پایین میکشه و هر دو تاب میخورن تو هوا..
با اطلاعات کمی که از راکتور دارم ، هر کار میکنم در نمیاد.
طناب رو مثلا با Line میسازم و بهش مدیفایر Reactor Rope میدم. ورتکس بالاشو فیکس میکنم، بعد Rope Collection میدم بهش . جسم سخت هم که Rigidbody میدم. بعد یدونه point to point Constraint روی جفتشون اعمال میکنم.
اما بهم وصل نمیشن..
لطفا اگه کسی راهی بلده از اول بگه..
البته خب اگه یجوری باشه که از لاین استفاده نشه بهتره.. و فرض بر این باشه که هم طناب و هم جسم سخت بصورت پُلیگان و بدون spline مدل شدند.. و دیگه از Rope استفاده نشه.
با تشکر
من میخوام یه طناب که به تهش یه جسم سخت وصله، یا چیزی شبیه همون گردن بند رو بصورتی که از جایی آویزونه و حرکت داره و تکون میخوره شبیه سازی کنم
فرض میکنم این مدل از دو قسمت یعنی طناب و اون جسم سختی که پایینش وصله تشکیل شده!
جسم سخت اصلا نباید دفُرم بشه یا تغییر کنه و طناب هم که باید راحت منعطف بشه
با وزنی که جسم سخت داره طناب رو به پایین میکشه و هر دو تاب میخورن تو هوا..
با اطلاعات کمی که از راکتور دارم ، هر کار میکنم در نمیاد.
طناب رو مثلا با Line میسازم و بهش مدیفایر Reactor Rope میدم. ورتکس بالاشو فیکس میکنم، بعد Rope Collection میدم بهش . جسم سخت هم که Rigidbody میدم. بعد یدونه point to point Constraint روی جفتشون اعمال میکنم.
اما بهم وصل نمیشن..
لطفا اگه کسی راهی بلده از اول بگه..
البته خب اگه یجوری باشه که از لاین استفاده نشه بهتره.. و فرض بر این باشه که هم طناب و هم جسم سخت بصورت پُلیگان و بدون spline مدل شدند.. و دیگه از Rope استفاده نشه.
با تشکر