حرکت قايق در اب

با سلام
به عکس زير نگاه کنيد چطوری ميشه وقتی قايق وپارو وارد اب ميشه اب فرم لازمو به خودش بگيره اينجا جدا از هم به نظر ميان
برای يه مبتدی توضيح بدين لطفا :)

راستی ميشه کاری کرد که که پارو و اون حلقه موقع انيميت داخل هم نشن

پیوست ها

• boat1.jpg
    boat1.jpg
    181 کیلوبایت · بازدیدها: 13
آخرین ویرایش:

ali3dtech

Member
با سلام.
اولا باید در مورد قسمت Reactor ها یه مقدار بلد باشی تا بتونی این کارو خیلی طبیعی انجام بدی. ولی یه راهه خیلی سادش اینه که این فایلو دانلود کنی و ببینی که چطور میشه یه کلک خیلی ساده زد و تا حدی اون کاری رو که تو میخوای، انجام بدی...

http://www.mediafire.com/?efw7j5dzvix
12.5kb

فقط اینو بدون که اگه بخوای امواج آب رو خیلی درست و جذاب شبیه سازی کنی باید فقط با Reactor ها اینکار رو انجام بدی...!

البته اگه خواستی خیلی بهتر و جالبتر درش بیاری (یعنی امواج آب رو شبیه سازی کنی) بگو تا در مورد Reactor ها کمکت کنم.

موفق باشی.

gigamax

کاربر متخصص جلوه های ویژه
چیزو که می خوای برای اینکه واقعی دربیاد خیلی سخته . چون متریال آب زیرش هم باید تغییر کنه . اما اگه خیلی واقع گرایانه نمی خوای می تونی از ترکیب سیستم ذره ای و تابع ripple (موج) استفاده کنی. البته من تا حالا اینطور چیزی نساختم باید بشه چون توی کینگ کونک پیتر جکسون از سیستم حرکت ذره ای استفاده شده بود

pythoN

Active Member
دقیقا همین طوره . سیستم زرهای بهترین روش برای این کاره . و کارش هم خیلی سخته . اما سعی میکنم در اولین فرصت یه اموزش براتون بزارم .
موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا