حرکت فریم به فریم با دکمه

Gosling

New Member
سلام
من 20 تا عکس دارم و هر کدام را توی 20 تا فریم گذاشتم . (دارم با Macromedia Flash 8 کار می کنم)
می خوام وقتی فلش شروع می شه عکس اول نشون داده بشه و بعد از عدد یک تا بیست پایین باشه (به عنوان دکمه) که وقتی روش کلیک می کنم عکسها رو ببینم .
چی کار کنم ؟ مرسی

----------
طریقه درست کردن دکمه رو بلدم از یک تا بیست نوشتم اون زیر بعد روش راست کلیک کردم و اونو به یه سیمبل تبدیل کردم از نوع دکمه . ولی نمی دونم چطور هر دکمه رو به یه فریم ارجاع بدم

آخرین ویرایش:

BioDread

Banned
سلام
من 20 تا عکس دارم و هر کدام را توی 20 تا فریم گذاشتم . (دارم با Macromedia Flash 8 کار می کنم)
می خوام وقتی فلش شروع می شه عکس اول نشون داده بشه و بعد از عدد یک تا بیست پایین باشه (به عنوان دکمه) که وقتی روش کلیک می کنم عکسها رو ببینم .
چی کار کنم ؟ مرسی

----------
طریقه درست کردن دکمه رو بلدم از یک تا بیست نوشتم اون زیر بعد روش راست کلیک کردم و اونو به یه سیمبل تبدیل کردم از نوع دکمه . ولی نمی دونم چطور هر دکمه رو به یه فریم ارجاع بدم

روی هر دکمه gotoAndStop(12) بنویس
12 همون شماره فرم هست که عکست توش هست
و در اولین فرمیت هم stop(); بنویس تا وقتی فلشت اجرا شد اولین عکس دیده بشه و همون جا بایسته

Gosling

New Member
ممنون
من الان 20 تا فریم دارم . یعنی برای عکس پنجم روی عدد پنج اینو بذارم gotoAndStop(15)

این ارور رو می ده:
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler
gotoAndStop(12);
Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1
ببخشید دیگه من خیلی صفر کیلومترم

BioDread

Banned
ممنون
من الان 20 تا فریم دارم . یعنی برای عکس پنجم روی عدد پنج اینو بذارم gotoAndStop(15)

این ارور رو می ده:
**Error** Scene=Scene 1, layer=Layer 1, frame=1:Line 1: Statement must appear within on handler
gotoAndStop(12);
Total ActionScript Errors: 1 Reported Errors: 1
ببخشید دیگه من خیلی صفر کیلومترم

بر روی هر دکمت اینو بنویس
PHP:
on(Press)
{
gotoAndStop(12);
}

برای عکس پنج باید فریم 5 رو انتخاب کنی

Avang2005

مدیر انجمن