حرکت ثانویه

keshti

Member
سلام ، کسی می تونه راهنمایی کنه ؟
یه کاراکترو انیمیتش کردم تا footstep هاش تموم میشه
حالا از آخرین قدم به بعد اجازه کلید گذاری نمیده و منم نمی خوام قدم دیگه ای اضافه کنم
از motion flow هم نمی خوام استفاده کنم و فقط همونو می خوام ادامه بدم

ممنون میشم کمک کنید

animations

Active Member
عجیبه. قائدتا باید بتونی خیلی راحت کلیدهای بعدیت رو بزنی. اول چک کن دکمه Auto Key ت وقتی می خوای حرکتش بدی روشن باشه!!

اگه نشد، ببین موقع کلید زدن، مفصلهاش رو قفل نکردی (یعنی موقع کلید زدن از set planted key استفاده نکردی).

اگه اینطوری هم نیست، بگو دقیقا چطوری می شه. یعنی می تونی توی فریم بعد از راه رفتن پزش رو عوض کنی، ولی وقتی می ری به یه فریم دیگه دوباره حرکتت رو خراب می کنه؟ یا اینکه اصلا نمی تونی تکونش بدی؟ (با Biped ساختیش دیگه؟)

با layers کار کردی؟ ببین می تونی توی یه لایه جدید کلیدهای بعدیت رو بزنی؟

keshti

Member
سلام
از توجه شما ممنونم
همه این کارا رو کردم ، پاها قفلن ، تا آخرین فریم حرکت پا ، البته آزادشم فرقی نمی کنه ، دقیقا از فریم اخر به بعد نمی شه هیچ حرکتی به جایی بدم ، با لایر هم نمیزاره کلید بزارم (یا من بلد نیستم)
راستی این حجم فایلم چرا اینقدر زیاده ، 128 مگابایت ؟ می شه کمش کرد ؟ توش فقط یه bipe و چنتا مکعب انیمیت شده هست ، البته مش و حذف کردم ولی هنوزم همونه

animations

Active Member
فکر کنم به خاطر همین قفل بودنها باشه. اینو یه تست کن، اگه نشد لایه ها رو امتحان کنیم.

روی آخرین فریمی که کلید زدی نه، روی فریم بعدیش که دیگه کلید نداری برو. بعد تک تک مفصلها رو انتخاب کن و این دکمه Set free key رو بزن (توی عکس دورش دایره کشیدم). بعد دوباره چند تا فریم برو جلوتر، ببین حالا می تونی حرکت بدیش؟

راجع به حجم فایل من راستش نمی دونم. شاید دوستان دیگه بتونن کمکت کنن...
راستی، اینو هم چک کن که در زیر منوی Biped هیچکدوم از دکمه ها نباید روشن مونده باشن.

پیوست ها

• test1.jpg
    test1.jpg
    57 کیلوبایت · بازدیدها: 4

keshti

Member
آقا دستت درد نکنه :D
مشکلمو حل کردی ، همون لایه کارساز شد
ولی نمی دونم همون اول چرا گیر داده بود !!
راستی استادان گرامی کسی می دونه چجوری حجم فایلمو کم کنم ؟
سیستمم داره کم کم ، کم میاره :razz:

animations

Active Member
لایه توی بخش انیمیشن برای قاطی کردن دوتا حرکته. مثلا وقتی راه رفتن رو ساختیم، همه فریم هامون قائدتا کلید خورده اند. حالا اگه بخوایم یه حرکت دیگه رو هم اضافه کنیم، (مثلا کاراکتر بخواد در حال راه رفتن دستهاش رو هم تکون بده و سرش رو بچرخونه)، خیلی سخته بیایم فریم به فریم همه کلیدهامون رو عوض کنیم. پس می یایم یک لایه اضافه می کنیم و حرکتهای جدیدمون رو توی اون اضافه می کنیم. فقط بیشتر از یک لایه برای حرکت اضافه نکن که بدجوری قاطیشون می کنی.
خوشحالم که این مشکلت حل شد.

جدیدترین ارسال ها

بالا