حرکت اشیاء؟؟

سلام
من تازه دارم این برنامه رو یاد می گیرم. وشنیدم که میشه با اون بازی های ساده ساخت.
می خوام بدونم میشه اشیاء رو با موس در صفحه جابجا کرده و یا حرکت داد و از یک جای صفحه با درگ دراپ کرد جای دیگه. مثل بازی پازل که با موس قطعات رو در جای خودش می گذارن
ممنون لطفا توضیح کامل بدید

Ehssan_it

Well-Known Member
اره میشه با موس حرکت داد تو مثال های خود برنامه ( برو جائی که برنامه رو نصب کردی پوشه sample ) بگر مثال های خوبی پیدا میکنی
از قابلیت جستجو هم که تو انجحمن فعال هست میتونی استفاده کنی
سوالات پر مخاطب هم تو قسمت مباحث مهم و کاربردی میتونی پیدا کنی

ممنون از راهنمایی تون
ولی من چون تازه کارم و نمی دونم این کار چه جوری ساخته میشه دقیقا هم نمی دونم با چه عناوین و کلید واژه هایی باید سرچ کنم
اگه ممکنه کلید واژه های اونو بفرمایید
ممنون

آخرین ویرایش:

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
ممنون از راهنمایی تون
ولی من چون تازه کارم و نمی دونم این کار چه جوری ساخته میشه دقیقا هم نمی دونم با چه عناوین و کلید واژه هایی باید سرچ کنم
اگه ممکنه کلید واژه های اونو بفرمایید
ممنون
اگه تازه شروع کرده اول باید با مفاهیم برنامه نویسی و کدنویسی با mmb آشنا بشی همون آدرسی که احسان داد رو ببین و نمونه ها رو به دقت بررسی کن تا آشناییت بیشتر بشه
حرکت دادن اجسام همین طوری نیست که بگی موس شکل رو بردارد دنبال من بیار بذار اینجا به حداقل 10 تا بیست سطر کد نیاز داره

ممنون
توی سمپل ها ی برنامه مدل حرکتی رو که می خواستم پیدا کردم اما حالا نمی دونم چطور باید از این سمپل ها استفاده کرد. یعنی چطور باید فهمید ترتیب مراحل ساخت این سمپل چه جوری بوده؟
من فقط تو قسمت اسکریپ اون دو خط کد ساده دیدم که نوشته.

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
اين نمونه ساده شده حركت يك شي در صفحه با توجه به كليك چپ ماوس
به يادداشت هايي كه تو برنامه نوشتم (خطوط سبز رنگ) دقت كن متوجه ميشي براي نمونه خودت چيكار بايد بكني
موفق باشي

پیوست ها

• move.zip
    972 بایت · بازدیدها: 25
آخرین ویرایش:
سلام دوست عزیز و تشکرفراوان بخاطر وقتی که گذاشتید. ببخشید که جوابم دیر شد مثال شما دقیقا همون چیزیه که می خوام.
من بعد صرف چند ساعت وقت روی مثال شما و بالا پایین کردنش و اجرای دستورات و تایپ اسکریپت های شما، با زدن f5 شکلم حرکت نمی کنه که نمی کنه.
دیگه واقعا نمی دونم چی کارش کنم چندین بار عین مثال شما رو ساختم و.... اما هیچ حرکتی انجام نمیشه. نمی دونم ایراد کارم کجاست؟؟؟

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام دوست عزیز و تشکرفراوان بخاطر وقتی که گذاشتید. ببخشید که جوابم دیر شد مثال شما دقیقا همون چیزیه که می خوام.
من بعد صرف چند ساعت وقت روی مثال شما و بالا پایین کردنش و اجرای دستورات و تایپ اسکریپت های شما، با زدن f5 شکلم حرکت نمی کنه که نمی کنه.
دیگه واقعا نمی دونم چی کارش کنم چندین بار عین مثال شما رو ساختم و.... اما هیچ حرکتی انجام نمیشه. نمی دونم ایراد کارم کجاست؟؟؟

سلام
لطفا برنامتو بزار تا ببينم مشكلت كجاست
در ضمن من اون مثال قبلي رو با يادداشت هاي فارسي و ساده تر ويرايش كردم . نگاه كن شايد بدردت خورد

آخرین ویرایش:
سلام این هم نمونه کارم که عین مثال شما می سازم اما حرکتی انجام نمیشه

پیوست ها

• testmove.zip
    989 بایت · بازدیدها: 15

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
سلام این هم نمونه کارم که عین مثال شما می سازم اما حرکتی انجام نمیشه

سلام
من فايل شما رو ديدم
يك اشتباه خيلي ساده تو نامگذاري اسكريپت مرتكب شدي
نام اسكريپت شما move-s
در حالي كه تو خطوط برنامه از move_s استفاده كردي
بين move و s خط فاصله گذاشته شده (-) اما تو فرامين بين move و s از آندرلاين ( _ ) استفاده شده .
تنها اشتباه شما اينجاست
اگه نام اسكريپت رو به move_s تغيير بدي برنامه درست اجرا ميشه
موفق باشي

دوست عزیز یه دنیا ممنون درست شد
همین اشتباه کوچیک کارم رو خراب کرده بود

ببخشید فقط یک سوال دیگه اگر من جای این مربع بخواهم یک عکس بگذارم توی این خط اسکریپتم rec_obj$ = 'Rectangle'
باید دقیقا چی بنویسم؟؟ اسم عکسم که سیو شده؟؟
و بقیه کدهای اسکریپتم عین مثال خواهد بود؟؟

بازهم ممنون

آخرین ویرایش:

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزیز یه دنیا ممنون درست شد
همین اشتباه کوچیک کارم رو خراب کرده بود

ببخشید فقط یک سوال دیگه اگر من جای این مربع بخواهم یک عکس بگذارم توی این خط اسکریپتم rec_obj$ = 'Rectangle'
باید دقیقا چی بنویسم؟؟ اسم عکسم که سیو شده؟؟
و بقیه کدهای اسکریپتم عین مثال خواهد بود؟؟

بازهم ممنون

شما وقتي يك عكس رو وارد برنامه مي كني به طور پيش فرض نام اون رو Bitmap مي زاره
اگه اين نام رو تغيير ندي متغير به اين شكل خواهد بود
rec_obj$='Bitmap' i

اگر هم اين نام رو تغيير دادي بايد نامي رو كه براي عكست انتخاب كردي رو بزاري
rec_obj$='my name' i

بقيه دستورات همون خواهد بود و فرقي نداره
در ضمن مي توني به جاي يك عكس هر چند تا تصوير كه مي خواي رو با همين يك اسكريپت جابجا كني
به مثالي كه برات گذاشتم دقت كن

پیوست ها

• testmove.zip
    601.4 کیلوبایت · بازدیدها: 30
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا