حرف زدن کارکتر

maxmore

Member
سلام دوستان: چطور می تونم از morph جهت صحبت کردن کارکتر استفاده کنم لطفا کمکم کنید.

reza_cg

Member
سلام
اول از کاراکترت چند تا کپی بگیر..
بعد سگمنت های هر کدوم از کپی هاتو جابجا کن تا حالت های مختلف ساخته بشه ( حواست باشه که نه سگمنت اضافه کنی و نه کم. فقط جابجایی، چرخش و تغییر اندازه)
بعد روی جسم اصلی مدیفایر مورف رو اعمال کن...
حالا روی هر یک از اسلات هاش راست کلیک کن و یکی از کپی ها رو بهش معرفی کن...
در نهایت با روشن کردن autokey و تغییر عدد جلوی هر اسلات کاراکتر به همون حالت انیمیت داده میشه...
امیدوارم مفید باشه.
چون خودم نفهمیدم چی گفتم...
:lol:

سلام من کاربر مایا هستم اما این یه چیز مشترکه ببین همون طور که دوستمون گفت باید کپی از صورتش بگیری و همه ی حالت هایی را که می خوای براش بسازی من بعد از این کار تو مایا از blend shape استفاده می کنم تو 3d max را نمی دونم ضمیمه را نگاه کن این حالت های مختلف صورته که باید به صورا اصلی متصلشون کرد

پیوست ها

• halate mokhtalef.rar
    473.5 کیلوبایت · بازدیدها: 17

maxmore

Member
تشکر می کنم از دوستانی که وقت گذاشتن وبه سوال من پاسخ دادن

hollow

Member
سلام
اول از کاراکترت چند تا کپی بگیر..
بعد سگمنت های هر کدوم از کپی هاتو جابجا کن تا حالت های مختلف ساخته بشه ( حواست باشه که نه سگمنت اضافه کنی و نه کم. فقط جابجایی، چرخش و تغییر اندازه)
بعد روی جسم اصلی مدیفایر مورف رو اعمال کن...
حالا روی هر یک از اسلات هاش راست کلیک کن و یکی از کپی ها رو بهش معرفی کن...
در نهایت با روشن کردن autokey و تغییر عدد جلوی هر اسلات کاراکتر به همون حالت انیمیت داده میشه...
امیدوارم مفید باشه.
چون خودم نفهمیدم چی گفتم...

سلام
ممنون از راهنمایی ای تون ...:rose:
من برای اینکه یاد بگیرم حرفای شما رو روی قوری امتحان کرم ولی نتیجه ای نداد ... می شه راهنمایی کنید
همونطور که تو عکس می بینید من از قوری چند تا کپی گرفتم بعد روشون یه ذره تغییر ایجاد کردم بعد مورف رو به اصلی دادم و اوتو کی ولی چیزی نشد ...
ممنون می شم راهنمایی کنید :rose:

پیوست ها

• 1111.jpg
    1111.jpg
    66.9 کیلوبایت · بازدیدها: 5

reza_cg

Member
این عکسا رو ببین، مثل همونا عمل کن. موفق باشی...
قوری اصلی آبیه... دوتای دیگه کپی هاشن.
من واسه یکیشون bend و واسه یکیشون taper اضافه کردم.
بعد به قوری اصلی morpher اضافه کردم...
بعد دوتا قوری کپی رو بهش معرفی کردم و در نهایت Autokey رو روشن کردم، به فریم 30 رفتم و عدد جلوی یکی از اسلات ها رو تغییر دادم.
حالا وقتی انیمیشن رو اجرا کنی میبینی قوری اصلی به شکل یکی از کپی هاش در میاد ( بستگی داره عدد مربوط به کدوم کپی رو انیمیت بدی
موفق باشی

(((( شما مرحله 12 رو فراموش کردی انجام بدی ، بقیه اش رو درست رفتی. ))))

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    299.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 2.jpg
    2.jpg
    312.8 کیلوبایت · بازدیدها: 6
آخرین ویرایش:

hollow

Member
واقعا ممنون دوست عزیز ... :rose: من مرحله 12 رو فراموش نکرده بودم .... تو ترتیب کارا اشتباه کرده بودم ...:green:
الان درست شد ... ممنون:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا