حرفه ای ها جواب من رو بدید

امین تری دی

Active Member
چطوری دو عکس صورت

به شکل نیم رخ و تمام رخ رو با هم تر کیب کنم به عکس های زیز نگاه کنید به این شکل

در بیاد که این طور به نظر بیاد که انگار پوست صورت رو به صورت یکپارچه برش دادند

شکل 3 . همون چیزی که من می خوام

لطفا کمکم کنید

پیوست ها

• 1.JPG
    1.JPG
    92.3 کیلوبایت · بازدیدها: 7
  • 2.JPG
    2.JPG
    108.9 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • 3.JPG
    3.JPG
    68.8 کیلوبایت · بازدیدها: 14

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
معمولا برای اینجور کارا اول باید دوتا عکسی که در اختیار دارید بهم بخورن و این قابلیت رو داشته باشن که قابل ترکیب با هم باشن. بعد میرسیم به ترکیب که باید به این صورت عمل کنی که اول عکسها رو با هم خوب جاگذاری کنی و بعد با یک براش نرم مرزها رو از بین ببری و در اخر بوسیله ابزار Blur کمی مرزها رو محو کنی.

امین تری دی

Active Member
خب این کارو کردم

اما بازم غیر طبیعی جلوه می داد

اگر واسات زحمتی نیست به صورت Photo Screen نشونم بده

چون زیاد با فتوشاپ کار نکردم در واقع تخصص من Animation سازی و مدلیگ و کلا کارهای سه بعدی هست

ممنون

امین

آخرین ویرایش:

GFX Master

راستی اقا امین مطمئنی این عکس سومی که گذاشتی از ترکیب اون دوتای اولی اینجوری شده؟! آخه بیشتر شبیه اینه که عکس اول رو یکمی تغییر دادن و عکس دوم زیاد معلوم نیست!
169.gif

امین تری دی

Active Member
نه عکس سومی اصلا ربطی به دو عکس اول نداره

فقط می خواستم که منظورم رو برسونم

حالا میشه که بزرگی کنی به من کمک کنی

دوست عزیز

سلام
من خیلی متوجه منظورت نشدم ولی اگه منظورت مثل عکس زیره بگو تا بهت بگم.
موفق باشی

پیوست ها

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    85.6 کیلوبایت · بازدیدها: 4

GFX Master

مهدی جان فکر کنم اگر موهایی رو که در قسمت وسط دو تا سر قرار دارن رو هم پاک کن خیلی خیلی بهتر میشه. الانم خیلی خوب شده.

امین تری دی

Active Member
دو عکس رو خوب با هم Macth کردی اما باید صورت دوم ( نیم رخ ) رو 180 درجه به سمت داخل بچرخونی به طوری

که نوک

بینی عکس تمام رخ با نوک بینی عکس نیم رخ یکی بشه در ضمن باید یک Mirror هم از عکس نیم رخ بگیری

و به اون سمتش وصل کنی

Mandana

Active Member
امین جان چون می دونم تری دی کاری گمونم اینو برای مپی چیزی میخوای نه؟اینجور عکسها که UV اسمشونه رو با نرم افزار یو وی مپر uvmapper درست می کنند نه با فتوشاپ.این نرم افزار تخصصی برای همین کار هستش.اینم لینک:

http://www.uvmapper.com/downloads.html

و آموزشها رو هم در اینجا:

http://www.uvmapper.com/tutorials.html

سوالی بود در خدمتم
موفق باشی

آبتین

آخرین ویرایش:

امین تری دی

Active Member
abtin جان سلام

متاسفانه این برانامه که به من معرفی کردی demo هست و قابل استفاده نمی باشد

لطفا روش تطبق اون عکس هایی رو که در بالا گزاشتم رو به من یاد بده خیلی خیلی ممنونم

هم از شما از باقی دوستان بخصوص Sara_is _nice_girl

Mandana

Active Member
آره امین جان متاسفانه منم نسخه فول اونو پیدا نکردم .خیلی هم گشتم اما همه جا نسخه دمو اش رو پیدا کردم.در مورد اون عکسها هم نمی دونم کجاش مشکل داری شما آموزشها رو هم نگاه کردی؟بطور کامل توضیح داده و جای سوالی باقی نمونده.اما بگو کدوم قسمتش مشکل داری من در خدمتم.
اگه اصلا برنامه برات قابل استفاده نیست از برنامه پوزر استفاده کن.در اتاق صورتface این برنامه از شما عکس میخواد و خودش برات تبدیل به همچین فرمی می کنه.من اینکار رو با صورت نحس خودم کردم کلی هم خندیدم.
اما در مورد اینکه بشه ازش خروجی گرفت باید برم دوباره برنامه رو نصب کنم و خبرشو بهت بدم.شما اگه خودت پوزر داری برو امتحان کن و نتیجه رو بگو.اگه نداری بگو من یه فکر دیگه بکنم.

موفق باشی

آبتین

GFX Master

ابتین درست میگه من اصلا به فکر نرم افزارهای غیر از فتوشاپ نبودم! این کار با پوزر هم امکانپذیره. اصلا این نرم افزار یکی از کاربردهاش کار بر روی صورته.

امین تری دی

Active Member
از شما آقای abtin و Sara خانم گل تشکر می کنم

من خودم همه این ها رو امتحان کردم اولا پوز تچستچر رو بی کیفیت می کنه یعنی به طرز فجعی از کیفیت اصلی

میزنه

دوما این راه اصولیش نیست من خودم دیدم که با Photoshap این کا رو می کنند اما روشش رو بلد نیستم

واسای شما که توی فتوشاپ حرفه ای هستید که کاری ندار ه میکس کردن چند تا عکس خب به من هم کمک

کنید این لطفتون رو فراموش نمی کنم

Mandana

Active Member
متاسفانه منکه همچین کاری رو با فتوشاپ ندیدم.اگه کسی بلد باشه حوشحال میشم منم یاد بگیرم
تصویری که میخوای اینجوری بشه رو بذار ببینیم چکار میشه کرد
بهر حال هفت تا مغز ( 6 تاش مال منه) بیشتر از یکی کار می کنه

موفق باشید

آبتین

آخرین ویرایش:

امین تری دی

Active Member
در اول تایپیک توضیح دادم دوست خوبم

:) در اول تایپیک توضیح دادم دوست خوبم

اگر توضیحی که در بالا دادم نا مهفومه خب بگو دوباره میکم:)

آخرین ویرایش:

GFX Master

اقای پیام لطفا از ایجاد پستهای غیرمرتبط با موضوع خودداری کنید.

جدیدترین ارسال ها

بالا