حرفه ای ها اینجا را کلیک کنن

Vias

Member
سلام دوستان
در حقیقت یک امتحان ارزشیابی است.
من 3D MAX کار می کنم
ولی در قسمت REACTOR سوالاتی از شما داشتم
کسی بلده با ابزار Reactor , برگ یا کاغذ درست کنه که حالت مچاله شدن را داشته باشه؟
قفط reactor نه ابزار دیگه.
می دونم با modify و poly و... می شه ولی با reactor شما بلدین؟
..........................................................................................................................................................................................................................
آموزش ساخت کاغذ مچاله به صورت انیمیشن
ایول. یکی از دوستان شما در صفحه ی 2 به این سوال پاسخ دادن
80% اینو می شه با این روش درست کرد.البته زمانی که ازcloth, reactor استفاده کردی درسته گفتم از modify استفاده نکنید ولی باید از Modify,cloth هم استفاده کرد و در ضمن باید مقدار جاذبه را به حداقل مقدار برسانید(dont 0)
سپس باید چند تکیه گاه برای آن درست کرد و مثل کاغذ مچاله آن ها را به هم نزدیک کرد ولی شما می توانید از حالت مایع برای این کار استفاده کنید تا پارچه حالت آزاد داشته باشد.نترسید مثل آب نمیشه.ولی این قسمت و باید برنامه نویسی کنید. ولی فکر کنم بدون برنامه نویسی هم می شه.حالا امتحان می کنم.
آقایان اگر توانستم خط این برنامه نویسی را می گذارم اما شاید برای شما همین خط کار نکند.زیرا آبجکت در آن تعریف شده و شما اگر کوچکترین راه رو اشتباه برید برنامه نویسی برای شما کار نمی کند.
اما به زودی آموزشو به صورت تصویری برای شما دوستان عزیز می گذارم

در ضمن برنامه نویسی اسکریپت رو من خیلی بلد نیستم ولی از سایت های مختلف چیز هایی را گیر می یارم

آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
سلام دوستان
من 3D MAX رو کامل بلدم
کسی بلده با ابزار Reactor , برگ یا کاغذ درست کنه که حالت مچاله شدن را داشته باشه؟
همین الان جواب بدین
ممنون از توجه شما

حالا ببخشید من یک سوالی داشتم : شما عرض کرده اید که 3Ds Max را کاملا بلد هستید ! و این یک امتحان ارزشیابی هست حالا شما یک لطف کنید خود شما جواب این سوال را بفرمایید .

با تشکر

ali3dtech

Member
سلام دوستان
من 3D MAX رو کامل بلدم
همین الان جواب بدین
ممنون از توجه شما

دوست عزیز نمیدونم منظورتون از این حرف چی بوده. ولی این سایت جایه یادگیری هست نه امتحان افراد.
در مورده جواب هم باید بگم که فکر نکنید کاره خیلی مشکلی هستش. فقط یکم وقت و تجربه میخواد. و البته علاقه. اگه خواستید میتونم توضیح بدم تا شفاف سازی بشه. ولی باز هم میگم اینجا مکانه آموزشی هستش و نوعه سوال شما زیاد مناسب نبود.

اگه منظورتون غیر از این بوده لطفا توضیح بفرمایید. متشکرم.

با آرزوی موفقیت برای تمامی دوستان.

آخرین ویرایش:

Vias

Member
بله عزیزان جواب می دم, البته راست می گین. حق با شماست.
باید بیشتر شفاف سازی می کردم .
شما باید از .... و یکم برنامه نویسی برای انجام این کار استفاده کنید.
مکس کار می کنم ولی اینو تازگی بلد شدم و می دانم که همه ی شما حرفه ای هستین
از همه ی شما متشکرم

آخرین ویرایش:

Vias

Member
اگر من به جای شما بودم در حقیقت گیر می کردم.
اینو جدیدن یاد گرفتم .
لطفا جواب بدین.

ali3dtech

Member
از شفاف سازیتون متشکرم دوست عزیز.:)
ولی اگه تویه Reactor ها سوالی داشتید بفرمایید اگه از دستمون کاری بر میومد در خدمتیم.
درضمن منتظره کارهاتون هستیم.

صمیمانه از شما سپاسگذاری میکنیم.

آخرین ویرایش:

3DTotal

Well-Known Member
ببین یک چیزی می خواهم بگم امیدوارم ناراحت نشوید کلا در عرصه کامپیوتر یا (انیمیشن ) کسی نمی تونه ادعا کنه که یک برنامه ایی را کاملا بلد هست چون برنامه ها همیشه در حال Update شدن می باشند و روز به روز گسترده تر می شوند حالا همه ما می دونیم شما در کارتان حرفه ایی هستید ولی هرگز از واژه " کامل" استفاده نکنید . انشالله همه ما از تجربیات شما استفاده می کنیم .

3DTotal

Well-Known Member
خواهش می کنم دوست عزیز .
انشالله همیشه موفق و پاینده باشید .

Vias

Member

ایول.درست گفتی.
80% اینو می شه با این روش درست کرد.البته زمانی که ازcloth, reactor استفاده کردی درسته گفتم از modify استفاده نکنید ولی باید از Modify,cloth هم استفاده کرد و در ضمن باید مقدار جاذبه را به حداقل مقدار برسانید(dont 0)
سپس باید چند تکیه گاه برای آن درست کرد و مثل کاغذ مچاله آن ها را به هم نزدیک کرد ولی شما می توانید از حالت مایع برای این کار استفاده کنید تا پارچه حالت آزاد داشته باشد.نترسید مثل آب نمیشه.ولی این قسمت و باید برنامه نویسی کنید. ولی فکر کنم بدون برنامه نویسی هم می شه.حالا امتحان می کنم.
آقایان اگر توانستم خط این برنامه نویسی را می گذارم اما شاید برای شما همین خط کار نکند.زیرا آبجکت در آن تعریف شده و شما اگر کوچکترین راه رو اشتباه برید برنامه نویسی برای شما کار نمی کند.
اما به زودی آموزشو به صورت تصویری برای شما دوستان عزیز می گذارم

در ضمن برنامه نویسی اسکریپت رو من خیلی بلد نیستم ولی از سایت های مختلف چیز هایی را گیر می یارم

آخرین ویرایش:

ali3dtech

Member
دوست عزیز میتونید یه عکس از کاری که کردید رو بزارید تا متوجه بشیم میخواهید دقیقا چیکار بکنید. چون میخواستم ببینم برنامه نویسیش برای کجاست. اگه تونستین یه توضیحی بدین ممنون میشم.

ali3dtech

Member
دوست عزیز میتونید یه عکس از کاری که کردید رو بزارید تا متوجه بشیم میخواهید دقیقا چیکار بکنید. چون میخواستم ببینم برنامه نویسیش برای کجاست. اگه تونستین یه توضیحی بدین ممنون میشم.

3DTotal

Well-Known Member
دوست عزیز لطفا آموزشی خودتون را در اینجا بیان کنید اگر مشکلی در هر جا بود بلاخره همه بچه ها یک کمکی می کنند .:wink:

bassam_cg

Active Member
aslan neyazi nest khodeto azeyat koni va barname nevesi koni man en karo bedoon barname nevesi anjam dadam faghat bayad parametrahi rake medi animat koni albate be joz en ravash baz ravash degari nez hast

جدیدترین ارسال ها

بالا