حرفه ای های دنیا چگونه طراحی می کنند ( سری دوم )

hamid

Well-Known Member
یکی از راه های طراحی حرفه ای و حرفه ای شدن در گرافیک دو بعدی تمرینی برای ساخت عکس های زمینه یا background است
در این پست ۴۳ آموزش حرفه ای از بهترین های دنیا را در مورد آموزش ساخت عکس های زمینه ویندوز را نشان میدهیم تا با تکنیک های آنها بیشتر آشنا شوید .بیشتر آنها از تکنیک های ساده ای ساخته شده اندکه ذوق هنری در آنها حرف اول را می زند نه نرم افزار ها و پلاگین های آنچنانی .
بسیاری از کسانی که امروزه در بدو کار با فتوشاپ هستند به هیچ وجه به آن استعداد ذاتی خود در نقاشی و هنر توجه نمی کنند و مدام به دنبال تصاویر رویایی هستند و محو قدرت برنامه ها و پلاگین ها می شوند . این ۴۳ آموزش را اگر نگوییم بهترین های دنیا لا اقل جزو کار های حرفه ای محسوب می شوند. ببینید که چطور از دنیای زنگ استفاده می کنند :

Create a Wavy Blackberry Style Wallpaper

Using Some Free Stuff to Create a Wallpaper

2008 Wallpaper

Butterfly Wallpaper

The Dark Knight Grunge Wallpaper

Diving Wallpaper

Design a Cool Music Wallpaper

The Joomp Wallpaper

Fantastic Wallpapers

Feed Your iPhone Tutorial

Favorite Bands Tutorial

Summer Camp Wallpaper

Animated Rainbow Wallpaper

Fantastic Sunset Wallpaper Effects

Abstract Art Wallpaper

Autumn Wallpaper

Design a Vista Styled Wallpaper

Design an Extreme Grunge Wallpaper in Photoshop

Create a Spectacular Grass Text Effect in Photoshop

Christmas Ornaments Wallpaper

Celeb Wallpaper

Marine Wallpaper

Aquawave Wallpaper Effects

Summer Party Wallpaper

Vista Wallpaper

Abstract Christmas Wallpaper

Abstract Christmas Wallpaper 2

Abstract Wallpaper

Love Wallpaper

Summer Night Wallpaper

Star Wars Wallpaper

On Seacoast Wallpaper

Creating a Mac-Type Background in Photoshop

Splashy Leaf Wallpaper in Photoshop

Kung Fu Panda Wallpaper

Splash My Heart Wallpaper

Wallpaper with Glass Dragon

Design a Cool Football Wallpaper

Create an Abstract Retro-Pop Wallpaper

Summer Breeze Wallpaper

Harley Davidson Motorcycle Wallpaper

Wallpaper from Photos

منبع

majid_a95

Active Member
سلام دوست عزیز ممنون از بابت لینک های آموزش بسیار جالب ! :paint:راستش اولش که لینکتو دیدم ذوقمرگ شدم :green:ولی وقتی یکی یکی بازشون کردم جز اولی بقیه همه چیزتوش بود به جز آموزش:shock: اگه مقدوره براتون و زحمتی نیست این اموزش هارو pdf کنید بزارید برای دانلود!! تشکر:rose:
اگرم مقدور نبود من آموزشStar Wars Wallpaper رو میخوام بی زحمت اگه کسی بلده آموزششو بزاره! :rose: تشکر! یا علی

hamid

Well-Known Member
سلام دوست عزیز ممنون از بابت لینک های آموزش بسیار جالب ! :paint:راستش اولش که لینکتو دیدم ذوقمرگ شدم :green:ولی وقتی یکی یکی بازشون کردم جز اولی بقیه همه چیزتوش بود به جز آموزش:shock: اگه مقدوره براتون و زحمتی نیست این اموزش هارو pdf کنید بزارید برای دانلود!! تشکر:rose:
اگرم مقدور نبود من آموزشstar wars wallpaper رو میخوام بی زحمت اگه کسی بلده آموزششو بزاره! :rose: تشکر! یا علی

سلام
منظورتون چیه یکی یکی بازشون کردم جز اولی بقیه همه چیزتوش بود به جز آموزش ؟
تمامی لینکا همراه با اموزشن ولی زبان اصلی
اون آموزشی هم که میگین زیاد احتیاج به ترجمه نداره میشه بگی تا حدودی قابل درک هست

majid_a95

Active Member
درسته عزیز! حق با شماست من آموزش ها در چند صفحه هست که من...........:wink:!!!!!!!!!!!!!!!!! قربون دست!!:rose:
ولی رو پیشنهادم واسه pdf فکر کن:) تشکر:rose:

to remember sb

مدیر انجمن
من اکثرشون رو گرفتم ولی تو word هست اگه خدا بخواد و وقت اجازه بده حتما اونایی که گرفتم رو pdf می کنم !!!
البته با اجازه اقا حمید :green:

آخرین ویرایش:

to remember sb

مدیر انجمن
Star Wars Wallpapers

خوب .. آقا مجید اینم طبق قولم اون آموزشی که می خواستید به صورت pdf ببخشید یه کمی دیر شد ...
باقی آموزش ها ( یعنی اونایی که من گرفتم ) هم آمادست فقط اجازه ی داداشی حمید گل رو کم داریم !! :wink:
راستی بگم که من این آموزش هارو translate نکردم ( با عرض پوزش چون فرصتش رو ندارم ) ولی از روی عکس ها فکر کنم همه چیز رو متوجه بشید .... حجم این فایل هم 1.1 مگا بایت می باشد :rose:

اینم لینک دانلود :
http://rapidshare.com/files/378411911/Star_Wars_Wallpapers.zipx.html

majid_a95

Active Member
به درخواست دوست عزیزم مجید آ 95 ، این تمام آموزش هایی که تونسته بودم بگیرم ، دیگه کم و کسری و ایرادی ، چیزی داره به بزرگی خودتون ببخشید
http://www.4shared.com/file/M6OEgYJD/ME_.html

موفق باشید :cool:
میخواستم تو پروفایلتون این این تشکر ویژه رو ازتون داشته باشم که سواتم نکشید............:shock::green:

خیر ببینی جوون:):rose:

پیوست ها

• thank3.gif
    thank3.gif
    145.4 کیلوبایت · بازدیدها: 3

جدیدترین ارسال ها

بالا