حرفه ای ترین نویسنده با کمترین دستمزد در خدمت شماست

metanet

New Member
بنده آماده نویسندگی در انجمن ها هستم و کارم هم فقط کپی پیست هست البته آشنایی با کلیه سیستم های مدیریت محتوا دارم به صورت حرفه ای اما برای تجربه و برای اینکه درآمد های مختلف رو تجربه کنم تصمیم گرفتم داخل انجمن ها کار کنم
خب اصل مطلب
برای انجمن ها 20 ارسال در روز 2000 تومان>>>هر پست میشه 100 تومان
برای انجمن ها 30 ارسال در روز 2500 تومان>>>هر پست میشه 83 تومان
برای انجمن ها 40 ارسال در روز 3300 تومان>>>هر پست میشه 82 تومان

در هر زمینه ای خواستید مطلب میذارم

فعلا میتونم با 5-6 تا سایت به دلیل کمبود وقت همکاری کنم چون یکم سرم شلوغ هست

در ماه هم میتونم 4-5 روز رو پست نذارم یعنی همون مرخصی
آدرس انجمن +موضوع فعالیت رو خصوصی بفرمایید
آی دی یاهو:[email protected]

metanet

New Member
پست بازی اندروید+دیتا + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 2200 تومان
پست بازی اندروید بدون دیتا + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 1700 تومان
پست نرم افزار کامپیوتر زیر 50 مگابایت + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 1500 تومان
پست نرم افزار کامپیوتر بالای 50 مگابایت + 15 تگ دستی+رعایت نکات سئو + کاور اختصاصی و لوگو در کاور + افزونه های سئو +توضیحات لینک دار+یک تصویر از محیط هر پست 2000تومان
پست موزیک تغییر کاور آهنگ+آپلود در 2 کیفیت +15 تگ دستی+افزونه سئو+نکات سئو+افزونه های سئو+متن آهنگ+اختصاصی کردن کاور آهنگ هر پست 1000 تومان
پست آلبوم موزیک همه کارهایی که برای تک آهنگ انجام میشه هزینه تا 8 آهنگ هر پست 3000 تومان
پست اس ام اس و تفریحی هر پست 600 تومان جمع آوری از منابع مختلف
سایت فیلم و سریال آپلود در 5 آپلود سنتر هر پست 2000 تومان
چیزی رو از قلم انداختم بفرمایید بگم خدمتتون
همه جوره هم با مدیر ها کنار میام و 1 دقیقه هموقت شما رو نمیگیرم برای آموزش
همه نمایش ها هم ارسال در آینده صبح ساعت 7-10 صبح

جدیدترین ارسال ها

بالا