حرفه اي

bahy_my

Active Member
سلام
يه سوال داشتم.
لطفاً نگيد مسخره ست يا بهتره نمي زدي اين تاپيكو.نياز دارم بهش :
به نظر شما اگه هر كسي مثلاً من بخواد تو فلش و فتوشاپ حرفه اي شه چي بايدكنه؟
من هر دو رو بلدم منتها مي خام بدونم حرفه اي به كي ميگن و من چجوري ميشه ميشه كه حرفه اي شم.ببخشيد يكي ديگه هم هست :
اگه بخوام آژاكس ياد بگيرم چي كنم؟
كتاب خوبي سراغ داريد لطفاً بگيد ممنون.
خداحافظ همگي.......................

NaviD.R.R

Member
در ضمن اگه می خوای تو هر نرم افزاری حرفه ای بشی باید از اون نرم افزار نمونه کار زیاد ببینی و نمونه کارهای خودت رو با اون مقایسه کنی و هر وقت تونستی هر چی که فکرش رو می کنی طراحی کنی بدون که توی اون نرم افزار حرفه ای شدی.

bahy_my

Active Member
ممنون
آژاكس؟خوب يه زبان برنامه نويسي وب
بازم ممنون
اگه بقيه هم راهنماييم كنن ممنون تر ميشم

NaviD.R.R

Member
جدی میگی چه طور من تا به حال حتی اسمشم نشنیدم.
میشه در مورد این زبان یکم توضیح بدی.

bache +

Well-Known Member
!من هرجا رفتم شما از اژاکس گفتید دوست عزیز بهترین کار اول از همه ور رفتن با برنامه تا حد دیوونگی هست بعد کتاب بعد بشینی تخصصی یاد بگیری!!!

bahy_my

Active Member
bache + گفت:
!من هرجا رفتم شما از اژاکس گفتید دوست عزیز بهترین کار اول از همه ور رفتن با برنامه تا حد دیوونگی هست بعد کتاب بعد بشینی تخصصی یاد بگیری!!!

ممنون
!من هرجا رفتم شما از اژاکس گفتید
من؟؟؟؟؟؟
بازم ممنون
من خودم هم هيچي از آژاكس نمي دونم........اگه ميشه جناب بچه مثبت عزيز و دوست خوب من :D :oops: كمي راجع به آژاكس براي ما توضيح بده و بگو كتاب خوب در اين زمينه چيه؟
مرسي

bache +

Well-Known Member
من هیچ سر رشته ای از اژاکس ندارم!!!!یادته گفتی باید یه انجمن درباره اژاکس باشه!!!برو انقلاب پیدا میکنی

Ocarina

Member
bahy_my گفت:
سلام
يه سوال داشتم.
لطفاً نگيد مسخره ست يا بهتره نمي زدي اين تاپيكو.نياز دارم بهش :
به نظر شما اگه هر كسي مثلاً من بخواد تو فلش و فتوشاپ حرفه اي شه چي بايدكنه؟
من هر دو رو بلدم منتها مي خام بدونم حرفه اي به كي ميگن و من چجوري ميشه ميشه كه حرفه اي شم.ببخشيد يكي ديگه هم هست :
اگه بخوام آژاكس ياد بگيرم چي كنم؟
كتاب خوبي سراغ داريد لطفاً بگيد ممنون.
خداحافظ همگي.......................
سلام
اول اینکه خیلی خوشحالم سالم میبینمت! ظاهراً زنده از زیر آوار در اومدی...:lol: چند روزی نگرانت بودم ..گفتم حتماً تو زلزله رفتی اون دنیا
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
سوال اولت والا ما هم خیلی این آرزوها داریم ..اما به نظر من: 1.پشتکار و علاقه 2. سلیقه(خیلی مهمه..اما اکتسابی هستش)

سوال دومت اینو بگم که من 1 روز تموم دنبال یه منبع فارسی یا اینگیلیش وجب به وجب مشهد رو گشتم اما نبود...
اما یه سایت هست خوبه ajaxinfo.com
اگه چیزی دستگیرت شد ما رو هم به فیض برسون
درضمن مسخره کسی هست که بگه تاپیک هات مسخره هستن!
موفق باشی

oxygenws

Active Member
آژاكس؟خوب يه زبان برنامه نويسي وب
آژاکس زبون برنامه نویسی نیست.
فکر کنم پیدا کردن و درست انتخاب کردن هدف مهم ترین چیزه و این با شناخت مقطعی درست شما برطرف میشه.
تا زمانی که اصلا نمی دونی آژاکس (یا امثالهم) چی هست، نمی تونی بفهمی که می تونه به دردت بخوره یا نه!!

bache +

Well-Known Member
اکسیژن جان ببخشید بی ربطه نمیخوای این امضاتو عوض کنی؟

oxygenws

Active Member
یک مورد دیگه اینکه برای حرفه ای شدن لازمه بدونی اینه که "حداقل به خودت احترام بذاری" و تاپیک خودت رو خراب نکنی.

bahy_my

Active Member
جناب اكسيژن واقعاً شما خيلي با حاليد....هي منو ضايه مي كني!!! :D :razz: :lol: :cry: :-?
ممنون از راهنمايياتون....شما خيلي چيزا مي دونين ولي وقتي ازتون مي خام كه بهمك بگيد نمي گين...اگه ميشه راجع به آژاكس توضيح بدين برامون...
راستي بچه مثبت عزيز من يادم نمي آد كه راجع به آژاكس صحبيت كرده باشم.......فكر كنم اشتباه گرفتين....ببخشيد شما؟؟؟؟!!! :lol: :D :oops:

Ocarina

Member
bahy_my گفت:
جناب اكسيژن واقعاً شما خيلي با حاليد....هي منو ضايه مي كني!!! :D :razz: :lol: :cry: :-?
ممنون از راهنمايياتون....شما خيلي چيزا مي دونين ولي وقتي ازتون مي خام كه بهمك بگيد نمي گين...اگه ميشه راجع به آژاكس توضيح بدين برامون...
راستي بچه مثبت عزيز من يادم نمي آد كه راجع به آژاكس صحبيت كرده باشم.......فكر كنم اشتباه گرفتين....ببخشيد شما؟؟؟؟!!! :lol: :D :oops:
حالا تشنج ایجاد نکنین و به جاده خاکی نرین!! البته منو سننم؟
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
آژاکس (ای جکس) زبان برنامه نویسی نیستش .. فکر کنم یه تکنیک باشه که از طریق اون مثلاً برای تغییر محتوای یه قسمت از صفحه دیگه لازم نیست دوباره کل صفحه لود بشه فقط اون قسمت که باید تغییر کنه اطلاعاتش چنج میشه... اینطوری هم کاربر پسند میشه و هم تبادل دادههای اضافی کم میشه وسرعت و پهنای باند زیاد میشه... البته تا اینجاشو من انطوری فهمیدم ؟؟ شاید هم اشتباه باشه..
این ajax هم با از تلفیق جاوا اسکریپت و XML به وجود میاد...
من یه نمونه دیدم که خودش توضیح و کد هم گذاشته:
http://openrico.org/rico/demos.page?demo=rico_ajax_inner_HTML
یه وبلاگ هم هست که دربارش کمی نوشته(فارسی)
ajaxiha.blogfa.com
- - - - - - - - - -
دوستان هرچی کشف کردین بگین... منتظرم:oops:

bahy_my

Active Member
مرسي علي آقا....
این ajax هم با از تلفیق جاوا اسکریپت و XML به وجود میاد...
من یه نمونه دیدم که خودش توضیح و کد هم گذاشته:
:oops:

ولي با توجه به اين دو جمله ي خودتون نميشه گفت كه زبان برنامه نويسيه؟؟؟؟؟
خودتون گفتين كه كد.

Ocarina

Member
bahy_my گفت:
مرسي علي آقا....

ولي با توجه به اين دو جمله ي خودتون نميشه گفت كه زبان برنامه نويسيه؟؟؟؟؟
خودتون گفتين كه كد.
:-?
ماهی گیری از آب گل آلود!؟
من که گفتم تلفیق XML و java Scirpt هستش! یعنی تو اون از کدنویسی جاوا اسکریپت استفاده شده!
یه نیگاه کنی از تریپ کدها معلومه....

bache +

Well-Known Member
اقا نمونه mihannic.com اژاکسه خیلی هم توپه!به قول خودش ای جکسیه

oxygenws

Active Member
جناب اكسيژن واقعاً شما خيلي با حاليد....هي منو ضايه مي كني!!!
اصولا we are here to share and zaaye-ing

اگه ميشه راجع به آژاكس توضيح بدين برامون...
اول اینکه جستجو کن.... تو اینترنت، نه فقط اینجا. دوم اینکه برادر مرادی فرمودند. سوم می تونی بری لینک زیر و اطلاعات جالبی ببینی :) برادر تهیه کننده mihannic هم اونجا نظر دادند(صفحه دومش تازه بحث شروع میشه!!): http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=28223

جدیدترین ارسال ها

بالا