حرارت در تری دی مکس

javad119

Member
چطوری می تونم توی مکس لرزش صحنه ناشی از حرارت رو ایجاد کنم مثل جلوی دوربین یک آتش روشن باشه صد در صد بالای آتش یک حالتی مثل لرزش و حرارت وجود داره چه طور میشه این کار رو توی مکس بکنم ؟

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
سلام

عزیز این حرکت تو کامپوزیت کار و برنامه های کامپوزیت ایجاد میشه، اون هم به این صورت که شما برای ایجاد این حرارت تو نرم افزارهای کامپوزیت تو مکس توسط fume fx دودی رو درست میکنید که حالت حرکت حرارت رو داشته باشه و بعد تصویر رو با back مشکی و خود fume ایجاد شده هم به رنگ سفید رندر میگیرید و بعد انتقال یه نرم افزار کامپوزیت و استفاده این تصویر به عنوان یه ماسک و دیگه من از اینجا به بعدش باید بگم شرمنده، چون فقط تو فضای 3D سر و کله میزنم عزیز.

حق یارت

atauxh

Member
اگر بخوام گفته ی bobo ی عزیز رو تکمیل کنم باید بگم بعد از رندر گیری حرارت به صورت دود در تری دی مکس اون لایه ی دود مانند رو انتقال می دی به نرم افزاری مثله افتر افکت و بعد با استفاده از افکت cc vector blurو انتخاب لایه دود در قسمت vecter mapاین افکت و تغییر چند مقدار به راحتی می تونی به خواستت برسی البته باید این افکت رو روی تصویری که قصد ایجاد حالت حرارت رو داری اعمال کنی نه رو دود و ضمنا می تونه دود یا در لایه ی زیرین باشه یا هیدن بشه

جدیدترین ارسال ها

بالا