حراج گل شاخه ای!!!

mehdi0098

Member
سلامی چو بوی خوش آشنایی خدمت تمام فرندهام! :)
در ابتدا "یلدا"_ انگشت شمار مراسم شادی و سرور باقی مانده از ایران کهن بوم و بر_ رو خدمت همگی با کمی تأخیر شادباش میگم! :wink:

i158886_flower-02.jpg

این کار نسبت به کارهای قبلیم خیلی سریع شد!
میگم نسبت به کارهای قبلیم! چون خیلی اینجا حداقل مد شده و شاید بوده که خیلی ها سعی میکنن بگن کار فوق العاده فوری بوده و در نهایت کیفیت و خلاصه استفاده بسیار بهینه ای از همه المانها شده تا بقیه تا میتونن براوو بگن و در نهایت خوب نیستش!
به هر حال اصلاً کار مهمی نیست و برا دوستم هدیه زدم و دوست دارم بدونم از نظر دوستان یه کار خیلی ساده مثل این چطوره و در کل چطور باید باشه؟!
فتوشاپ

ورد
میرعماد
پینت

چون توی وین7 با میرعماد کار میکنم مشکل دارم و مجبورم از ورد عکس بگیرم ببرم تو پینت و بعد پی اس و ...
واسه همین عکس اصلی رو
اینجا
آپ کردم تا بزرگش کنید و بهتر متوجه شید که متنها اصطلاحاً کرنج کرنجی[FONT=&quot] (دندانه دار)[/FONT] شده و [FONT=&quot]البته[/FONT] با کیفیت بهتری ببینید.

فعلاً بلد نیستم چطور درستش کنم خوشحال میشم راهنمایی کنید. :-?
ضمناً سایت وکتور مژیک هم احساس میکنم کمک میکنه اما فکر نمیکنم تأثیر خیلی خوبی داشته باشه برا عکس متن.
سپاااس :rose:

پیوست ها

• Flower_02.jpg
    Flower_02.jpg
    225.6 کیلوبایت · بازدیدها: 7
آخرین ویرایش:

asa.graphic

Well-Known Member
سلام

خوبه .........:)
ولی چون هدفت حراج کردن گلهاست باید حراجی رو خیلی تو چشم بیاری نه فقط با رنگ بلکه سایز و فونت و پس زمینه هم دخیلن ....

سعی کن از یه طرح گل و بو ته تکراری در یه طرح استفاده نکنی
برای میرعما هم کپی کن تو کرل اونچجا بصورت وکتور ( خط) میاد با کیفیت بینهایت و قابل ویرایش . بعد ببر تو هر برنامه ای که میخوای
یرای کپی از برنامه میر عماد از کلید ( Alt+C) استفاده کن و تو کرل هم از منوی ( Edit+Paste Special) گزینه آخر که نوشته میرعماد رو بزن
غیر از این باشه فابل ادیت نیست البته من ویندوزم XP .....

موفق باشی....

mamad.noise

کاربر فعال انجمن فتوشاپ
بنطرم خیلی خیلی ساده شده و همینطور که دوست عزیزمون اسا گفتن باید حراجی رو تو چشم بیاری و بهش افکت بیشتری بدی

mehdi0098

Member
سپاس از هر دو عزیز! :rose:
خب منم میخواستم خیلی ساده باشه دیگه! :)
ضمناً آسا جان اون طرح که بی استفاده موند گفتم 1بار هم که شده ازش استفاده کرده باشم!
اونوقت فکر میکنم این کارایی که شما میگید برای یه طرح زمانبر و مهمه نه این.
فکر میکنم بزرگ کزدن کلمه حراجی و اینجور کارا دیگه دمده شده باشه!
من سعی میکنم تا اونجایی که میتونم در همه زمینه ها آپدیت باشم و تنوع بدم به زندگی!
یه همچین طرحی بنظرم روی پارچه چاپ شه خوشگلتر میشه!

asa.graphic

Well-Known Member
سلام
بنظر من سلیقه هر کسی محترمه .....
اما فکر کنم شما اصول طراحی بازاری رو فراموش کردید .
یه موقع شما برای خودت کار میزنی خوب اون درست هرجوری دوستداری کارکن !

اما اون گل فروشه فقط هدفش اینکه گلاشو بفروشه ! به اینکه یه طرح خوشگل جلوی مغازش بزنه و نتیجه ای نگیره !

درضمن شما میگی ساده منظور من خلوتو شلوغ بودن خود کار نیستکه منظورم اینکه کار خیلی خامه ابتدائیه !

خوب اگه اصلا برات مهم نبوده که رو طرحت وقت بذاری اصلا چرا گذاشتی که اینجا دوستان نقدش کنن ! که بعدا بگی این کار زیاد مهم نیست و.......

در مجموع اصلا از نوع حرف زدنتون خوشم نیومد .....
موفق باشی...

Cisco

مدیر انجمن
درود...
خوب شده ولی همون طور مه دوستان هم گفتن سادست ولی خوب چون خودتون ساده می خواید دیگه.:green:
موفق باشید.

mehdi0098

Member
سلام
بنظر من سلیقه هر کسی محترمه .....
اما فکر کنم شما اصول طراحی بازاری رو فراموش کردید .
یه موقع شما برای خودت کار میزنی خوب اون درست هرجوری دوستداری کارکن !

اما اون گل فروشه فقط هدفش اینکه گلاشو بفروشه ! به اینکه یه طرح خوشگل جلوی مغازش بزنه و نتیجه ای نگیره !

درضمن شما میگی ساده منظور من خلوتو شلوغ بودن خود کار نیستکه منظورم اینکه کار خیلی خامه ابتدائیه !

خوب اگه اصلا برات مهم نبوده که رو طرحت وقت بذاری اصلا چرا گذاشتی که اینجا دوستان نقدش کنن ! که بعدا بگی این کار زیاد مهم نیست و.......

در مجموع اصلا از نوع حرف زدنتون خوشم نیومد .....
موفق باشی...

نگفتم اصلاً مهم نیست گفتم زیاد مهم نیست!
طبیعی هم هست خب، یه کارت ویزیت یا یه پوستر مهم نیستش که!
اون گل فروشه هم خب اونقدرا براش مهم نیست گلاش فروش بره، با همین طرح هم خوب کارش راه میفته!
به اصول طراحی بازاری هم آشنام اما قرار نیست همه چیو بخاطرش زیر پا بگذارم بالاخره باید یه بالانس برقرار کرد!
ضمناً با این که سلیقه هر کسی مهمه هم موافقم واقعاً اما خب پس اگه بخوایم بگیم همه در یه سطحن هم که نمیشه!
مثلاً همه دیگه میدونن مثلاً آقا عرفان خیلی خوش سلیقست و درش شکی نیست!
شما چطور؟!
به هر حال سپاس از وقتی که گذاشتی!

جدیدترین ارسال ها

بالا