حذف background در فایل swf یا فایل فلش

zehs_sha

New Member
بچه ها می خواهم فایل swf بسازم که به شخصی برنامه نویس دلفی بدهم تا در برنامه اش استفاده کند اما یک مشکل دارم و آن این است که می خواهم background فایل فلشم بر روی فرم ان نیفتد و تنه ابجکتهایی که طراحی کردم بر روی صفحه دیده شود و background ان شخص دیده شود آیا این امکان وجود دارد.

iRWEBDES

Active Member
zehs_sha گفت:
بچه ها می خواهم فایل swf بسازم که به شخصی برنامه نویس دلفی بدهم تا در برنامه اش استفاده کند اما یک مشکل دارم و آن این است که می خواهم background فایل فلشم بر روی فرم ان نیفتد و تنه ابجکتهایی که طراحی کردم بر روی صفحه دیده شود و background ان شخص دیده شود آیا این امکان وجود دارد.
بله اين امكان وجود داره
من اون رو بلد نيستم اما فلشهايي ديدم كه زمينه ي اونها ترانسپورت باشه دوستان فلش كار اين سايت حتما كمكتون ميكنند
در ضمن ورودتون رو به جمعمون تبريك ميگم ...

مهرداد كوهي

sambol

Active Member
عزيز قبلا تو انجمن ها گفتگن ولي بازم مي گم. مي ري تو قسمت فايل بعد پوبليش ستينگ بعد يه پنجره مياد اون بالا قسمت سوم هاچ تي مي ال رو انتخاب مي كنيد بعد مي ريد به قسمت ويندوز مود بعد از منوي كشويي گزينه ترانسپارنت رو انتخاب كنيد

Salman_MP

Member
درست تشخيص دادي .
اون خاصيتي كه دوستان گفتند فقط مخصوص HTML هست و در جاهاي ديگه كاربردي نداره.

من با محيط دلفي كار نكردم و نميدونم ولي اگه از خاصيت embed بتوني توش استفاده كني ... اين راه بايد كار كنه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا