حذف یه فایل ویروسی

سلام دوستان
من یه آنتی ویروس دارم که یه فایل dll که ویروسی رو پیدا می کنه ، ولی نمیتونه حذفش کنه،یعنی وقتی دوباره اسکن میکنم ویروس هستش ، از ریجیستری هم حذفش میکنم باز فایده ای نداره،این فایل مخفیه و خواندنی و سیستمی ، متاسفانه با دستور command هم نمیتونم حذفش کنم، حتی نمیتونم با دستور attrib -s isdxmmno.dll هم نمیتونم خصوصیت سیستمی رو ازش بگیرم این فایل در system32 هستش.
چطور ی میتونم دستی حذفش کنم ویا با نرم خاصی؟؟؟؟؟

winsent

Banned
...!

سلام دوستان
من یه آنتی ویروس دارم که یه فایل dll که ویروسی رو پیدا می کنه ، ولی نمیتونه حذفش کنه،یعنی وقتی دوباره اسکن میکنم ویروس هستش ، از ریجیستری هم حذفش میکنم باز فایده ای نداره،این فایل مخفیه و خواندنی و سیستمی ، متاسفانه با دستور command هم نمیتونم حذفش کنم، حتی نمیتونم با دستور attrib -s isdxmmno.dll هم نمیتونم خصوصیت سیستمی رو ازش بگیرم این فایل در system32 هستش.
چطور ی میتونم دستی حذفش کنم ویا با نرم خاصی؟؟؟؟؟

با سلام.
نیازی به دستی حذف کردن فایل نیست!
ابتدا باید آنتی ویروس جدید مایکروسافت (با کارایی و سرعتی بی نظیر) رو از لینک زیر دانلود کنید:
دریافت آنتی ویروس مایکروسافت - Microsoft Essential Security
بعد به قسمت تنظیمات نرم افزار برو و گزینه Custom for Scan Search رو انتخاب کن و تمامی قسمتهای ویروس یابی رو روی گزینه Remove قرار بده.
حالا به زبانه Schedule Scan برو و گزینه Scan After Restart Windows رو بزن و سیستم خودت رو ری-استارت کن تا آنتی ویروس شروع به ویروس یابی بکنه و همه ویروس ها / تروجان ها / و... رو پاک کنه.
اگر با مشکلی برخوردید در همین تاپیک مطرح کنید.
موفق باشید...

Saber

مدیر انجمن عکاسی و انجمنهای ویژه
اگر قرار باشه به صورت دستي حذف بشه به دنبالش ممكنه فايل هاي ديگه هم پاك بشه و يا از كار بيافتن...
وقتي با آنتي ويروس خود ماكروسافت scan كنيد. خودش تميزش ميكنه...

جدیدترین ارسال ها

بالا