حذف کردن رنگ پس زمینه تور عروس

golibaroon

New Member
سلام دوستان کسی میتونه منو در حذف بکگراند عکسهای عروسی کمک کنه به طوری که رنگی که از تور عروس دیده میشه هم حذف بشه.. یا فقط روشی که بشه این رنگ رو از پشت تور عروس حذف کرد :sad:

sh1 graphic

Well-Known Member
پیشنهاد میکنم از این پلاگین استفاده کنی
OnOne Software Mask Pro 4.1.4 for

1262693766_OnOne-Software-MASK-PRO.jpg

حجم فایل: 60.6 مگابایت
دانلود - لینک مستقیم | لینک کمکی
رمز فایل: www.persiangfx.com
منبع: www.persiangfx.com

30min

Banned
سلام .
میتونی از خطای دید استفاده کنی .
تور عروس چون سفید مربع مربع ریز هست از دور سفید شفاف دیده میشه که میشه با حذف کلی تور و ایجاد یک تور ساختگی با رنگ سفید و Opacity پایین اون رو شبیه سازی کرد .

golibaroon

New Member
خب بله میشه گفت درسته ولی اگه از روی خود تور درست کنیم بازم نقاط رنگی توش هست و توی بعضی از بک گراند ها جلوه میکنه:?:

golibaroon

New Member
ممنونم از دوستان که جواب میدن
ولی تو این عکس تور واضحتر هست
منظور من عکسهایی مثل این هست که تورشون خیلی نزک و پس زمینشون پیچیده تر
فایلها رو براتون گذاشتم
:)

پیوست ها

• 20080920-0407x[1].jpg
    20080920-0407x[1].jpg
    335.7 کیلوبایت · بازدیدها: 33
  • ridge-country-club-wedding-photo-5[1].jpg
    ridge-country-club-wedding-photo-5[1].jpg
    154.2 کیلوبایت · بازدیدها: 20

sh1 graphic

Well-Known Member
ببینید این پلاگین اینجوریه که شما رنگهایی که می خواید حذف بشن و رنگهایی که می خوایید بمونن رو مشخص می کنید
خیلی راحت این بکگراند رو جدا می کنه

R-med

Well-Known Member
منم با پلاگین موافقم
پلاگین Max Pro یکی از قدرتمندترین پلاگین هاییه که تا بحال دیدم

golibaroon

New Member
ممنون میدونم قوی هست .. با اون هم امتحان میکنم.. ولی آخه من یه روش بدون پلاگین میخوام.. یعنی هیچ راهی نیست؟؟:sad:

m javad

کاربر متخصص
سلام
خب ببینید اون پلاگینی که دوستان معرفی کردند ، مخصوص همین کار هست
ولی اینکه شما اصرار دارید بدون پلاگین این کار رو انجام بدید، بهترین روش استفاده از Color Range هست
نکته دیگه این هست که آیا این کار رو به نعداد بالا میخواهید انجام بدید یا نه
و اینکه تصویر قراره برای چه کاری استفاده بشه؟
قراره تو اندازه بزرگ چاپ بشه، یا تنها یه عکس برای بک گراند هست یا ...
اگر قراره عکس با اندازه بزرگ دیده بشه باید با دقت روش کار بشه
ولی اگر اندازه تصویر کوچک باشه زیاد هم مهم نیست که مشبک بودن تور دیده بشه
به هر جهت حالا که تصمیم دارید دستی این کار رو بکنید
ابتدا دور تور رو انتخاب کنید و اون رو توی یه لایه بزارید
بعد توی چندین مرحله (حدود 7 الی 8 مرتبه) رنگهای با طیف رنگی مشابه رو انتخاب و حذف میکنید و هر بار یه لایه جدید میسازید
بعد لایه ها رو روی هم میزارید و با کم و زیاد کردن میزان opacity پاک کن ، اضافات لایه ها رو حذف میکنید
و در آخر همه لایه ها رو یکی میکنید
موفق یاشید

Erfan

Active Member
ببین دوست من
تمامی راه هایی که دوستان گفتن صحیح، باید به خاطر داشته باشی استفاده از یک ابزار در همه حالات شاید اون جوابی که مد نظرت باشه رو نده
یه راه حل ساده میگم امیدوارم به دردتون بخوره.

عکس مورد نظر رو خود دور بری کنید، حالا با پلاپین یا خود ابزارهای پیشفرض فتوشاپ و اگر قصد داشتید اون رو روی تصویر دیگه میکس کنید
با ابزار پاک کن با تنظیمات 60 پیکسل قسمت هایی که تور لباس هست رو با Opacity بین 50 تا 70 درصد اقدام به پاک کردن کنید به نحوی که چیزی به عنوان تور باقی میمونه و به نحوی که بیینده احساس میکنه عکس به صورت فوق حرفه ای میکس شده.

امیدوارم به کارتون بیاد
موفق باشید
:rose:

golibaroon

New Member
سلام دوستان گرامی .. بعد از مدتی درگیری و امتحان کردن راههای متفاوت تونستم این کار رو انجام بدم دوست دارم نظرتون رو بدونم خوشحال میشم

پیوست ها

• chicago-wedding-photography-kr-09[1].jpg
    chicago-wedding-photography-kr-09[1].jpg
    80.3 کیلوبایت · بازدیدها: 24
  • 33.jpg
    33.jpg
    65.4 کیلوبایت · بازدیدها: 22

golibaroon

New Member
ممنونم:) ولی پس زمینه این تور تقریبا ساده بود.. هنوز و بکگرانهای پیچیده مشکل دارم..نمیدونم چی میشه :-?
درضمن دوستان من از هر دو پلاگین استفاده کردم .. ولی برای استفاده از اونا هم باید نکات خاصی رو رعایت کرد ..بهرحال یاد گرفتن هر دو روش بسیار عالیه..مخصوصا بدون پلاگین چون فکر کنم کنترل بیشتری میشه روی عکس داشت

michealwiper

Active Member
ممنونم:) ولی پس زمینه این تور تقریبا ساده بود.. هنوز و بکگرانهای پیچیده مشکل دارم..نمیدونم چی میشه :-?
درضمن دوستان من از هر دو پلاگین استفاده کردم .. ولی برای استفاده از اونا هم باید نکات خاصی رو رعایت کرد ..بهرحال یاد گرفتن هر دو روش بسیار عالیه..مخصوصا بدون پلاگین چون فکر کنم کنترل بیشتری میشه روی عکس داشت
خب عزیز دل برادر اینکه شما خودت داری اعتراف میکنی که کاملن درسته

ودوستان هم همه دارن تشویقت میکنن ولی کسی پا پیش نمیزاره

بله خب چون این رنگش بقول خودت ساده بود و تقریبن تو یه رنج راحت میتونی با انتخاب نوع رنگ اونارو حذف کنی ولی اینکه

برای کارای پیشرفته باید چیکار کنی مشکل داری

جدیدترین ارسال ها

بالا