حذف صدای کامپوزیشن AE در Premier

Skyline-GTP

New Member
دوستان من کلیپی در premier آماده کردم و افکت بی صدایی هم در افتر افکت درست کردم و در ابتدای کلیپ انداختم. ولی می بینم که در قسمت صدای کلیپ ها، صدایی هم برای افکت در نظر گرفته و مثلا افکت ۱۰ ثانیه است ۱۰ ثانیه اول کلیپ هیچ صدایی شنیده نمی شه. چون صدای افکتی که از AE وارد کردم در اون قسمت قرار گرفته. چطوری می تونم این صدا رو حدف کنم. هر کاری می کنم این صدا حدف نمیشه!!! به تصویر نگاه کنید
.لطفا راهنمایی کنید

پیوست ها

• Screen Shot 2012-09-22 at 5.36.08 PM.png
    Screen Shot 2012-09-22 at 5.36.08 PM.png
    41.5 کیلوبایت · بازدیدها: 31

hosein0251

مدیر انجمن <A href="http://forum.majidonline.com/f
دو تا کار میتونی انجام بدی تا مشکلت حل بشه /

1 - ALT رو نگه داری و صدا رو فقط انتخاب کنی و Delete کنی .

2 - روش دیگه اینه که لاین صدا هایی رو که میخوای باشه رو ببری تو یه لاین جدا و لاین صدای فایل کامپ افتر افکتت رو مخفی کنی که صدای اون لاین mute بشه .

عکس زیر رو نگاه کن .

9-23-2012%208-54-53%20PM.jpg

Skyline-GTP

New Member
ممنون alt رو گرفتم تونستم صدا رو حذف کنم. ولی مشکل اینه که فضای خالی این صدای حذف شده باقی موند و من نمی تونم کلیپ ها رو دستی جابجا کنم چون من ۱۵۰ تا کلیپ کنار هم گذاشتم.
همچنین چطوری می شه صدا روی توی لاین دیگه ای گذاشت؟ چون من هرچی drag & drop می کنم صدا به خط بعدی نمی ره!

در ضمن چطوری میشه صدای این کامپوزیشن رو بین دو تا کلیپ قرار بدم؟ چون وقتی کلیپ رو جابجا می کنم صدای کلیپ هم تمام صدا ها رو به یک طرف shift میده و اجازه نمی ده که بین صدا کلیپ ها قرار بگیره!!

جدیدترین ارسال ها

بالا