حذف تحریم نرم افزاری و سخت افزاری ایران !!!

LinkinForEver

مسئول بخش برنامه ها و مسائل گرافیک سه بعدی
با 3 تا Vp..n امتحان کردم ، نمیشه حسین ، کـــــــــــــمک !

madmaster_3d

Well-Known Member
بوبو جان حرفت رو در رابطه با عمل کردن قبول دارم عجیب
ولی در کل ادم اگر یک کار اشتباه می کنه بهتر قبول داشته باشه که اشتباهه به اینکه ممکنه به خیلی جاهای دیگه هم یواش یواش کشیده بشه. در کل به قول خودت و به قول خودم که اولش گفتم این بحث تکراریه و نتیجه ای نداره.

ماندانا هم نیومد جواب ما رو بده. ببینیم اگر کلا یکی اون ور آب بخواد مثلا مکس کار کنه در حد خونگی نه تجاری. برای فان. باید لیسانس بخره یا نه. الو ماندانا جان ؟ الو الو؟ ای بابا این مجید سل هم آنتن نمیده

luvinex

New Member
اما همه این حرفا یه طرف به نظر من اصلا نرم افزار هایی مثل مکس یا مایا با پلاگینای مهمشون گرون نیستن....حتی تو ایران حتی با دلار فعلی...
الان یه mdf ساز میخواد شروع کنه راحت 40 50 میلیون باید دستگاه بخره....یه عکاس واسه آتلیه همین طور...یه راننده تاکسی هم حداقل باید 13 14 میلیون یه ماشین ساده بگیره...خوب اگه این فیلتر هزینه هم واسه کارای مکس و اتوکد باشه درسته خیلی کمبود ها و مشکلات پیش میاد اما اونی که درسشو خونده و عمرشو گذاشته هزینشو میده... حالا اگه هزینه نرم افزارهای تخصصی طراحی هم گرون باشه نتیجش این میشه که هر کسی نمیتونه پا تو کفش طراحا بکنه....

همین طور که من مهندس معمار نمیتونم به راحتی و با هزینه کم خیلی کارای دیگه رو انجام بدم...بقیه هم نباید به راحتی به ابزار تخصصی رشته من دسترسی داشته باشن....به نظرم قانونی کردن هزینه های این جور برنامه ها ( البته در سطح حرفه ای ) در کنار نسخه های ارزان و با محدودیت به نفع جامعه طراحی و به نفع خود افراد...
وقتی هر کسی نتونه سراغ این جور برنامه ها بره مگر تصمیم به سرمایه گذاری جدی روی این کار داشته باشه کلی از طراح نما های فعلی خود به خود کم میشن...

bubo3d

کاربر متخصص انیمیشن
بوبو جان حرفت رو در رابطه با عمل کردن قبول دارم عجیب
ولی در کل ادم اگر یک کار اشتباه می کنه بهتر قبول داشته باشه که اشتباهه به اینکه ممکنه به خیلی جاهای دیگه هم یواش یواش کشیده بشه.
مد جان، من خودم ابزارهای ایرانی و حتی آلبوم های موسیقی رو اگه نخریده باشم گوش نمیدم، یادمه آلبوم خواجه امیری بود که برادرم از رفیقش گرفته بود، اصلا سمتش نرفتم تا این که یه روز از بیرون آلبومش رو خریدم امدم انداختم تو کمد بعد گوش دادم.

آره عزیز من رو انقدر هم کثیف فرض نکن، من در حدی حق مردم رو رعایت میکنم که اطرافیانم صداشون در میاد ولی این موضوع خیلی پیچیده ست.

در مورد اون ور هم من اطلاعات خودم رو میگم، اونجا پلیس نرم افزار تا اونجایی که میدونم فقط برای شرکت ها ایجاد شده، یعنی هیچ وقت نمیان سر زده بیان تو خونه ای و ببینن همه نرم افزاراشون لایسنس داره یا نه، ببین خیلی از جشنواره ها و مسابقات انوری هم داشتن لایسنس برای شرکت کننده رو برداشتن چون به شدت شرکت کننده هاشون کم میشه.

تا اونجایی که من میدونم لایسنس برای کسب در آمده نه یاد گیری یا مصرف خونگی.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
کلاً این موضوع تاثیر خیلی زیادی نخواهد داشت.
گفته شده که در اختیار قرار دادن محصولات سخت افزاری و نرم افزاری برای مردم ایران مجاز هست و این محدودیت از شرکت ها برداشته شده. (هنوز هم دولت ایران مورد تحریم هست)
یعنی مثلاً ازین به بعد وقتی وارد سایت Oracle میشی نمیگه که مجاز نیستی دانلود کنی، Google Play و سرویس های مشابه باز میشن
اما هیچ تاثیری روی قوانین داخلی کشور ایران مثل Copyright نداره. هیچ دلیلی هم نداره که مثلاً از فردا iPhone نصف قیمت دست ما برسه. این محدودیتی که ایجاد شده در حوزه ی نرم افزار از ابتدا اشتباه و بی مورد بوده و حالا اون برداشته شده تا شرکت ها درصورت تمایل به ارائه ی خدمات به ایران مشکل قانونی نداشته باشن

من کاری به اسلام و عقیده و این جور چیزا نداریم هر جا میریم دم از اسلام بیخیال نذهب و عقیده . نه از نظر شرعی و قانونی ولی انصافا کپی کردنش درست نیست حالا اینکه ما کپی میکنیم تقصیر نداریم باعثو بانیش مقصر که کا با بقیه کشورها رابطه نداریم و عقب مونده شدیم . اینم بگم از قدیم گفتن در مملکتی که خر توتوخر بودن قانون ماست تو هم بر خیز و بران خر خویش را چون اینجا همه به فکر راندن خر خویش هستند اصلا اینجا چیزی مهم نیست وقتی یه سوپر مارکتی جلو مغازه اش میزنه طراحی وب سایت با نازلترین قیمت :x باید چکار کنی به قول ماندانا وقتی هر کسی بدون داشتن هیچ دانشی فقط صرفا بخاطر یاد گرفتن چند تا ابزار از یه نرم افزار میاد و طراح میشه برنامه نویس میشه خب نبایدم آدم حسابمون کنند چون خودمون اینطوری خواستیم البته ببخشید قصد توهین به هیچکس رو ندارم چون میگن خلایق هر چه لایق

madmaster_3d

Well-Known Member
دوستان من مدتی هستش دارم تو سایت 3 دی توتال که یکی از بهترین سایت های سی جی هستش تحقیق می کنم که اگر ما 3دی مکس رو برای فان( یعنی برای خنده و همین استفاده ای که ما داریم می کنم. یعنی کار میزنیم میزاریم اینجا بقیه ببینن منظورم هستش )
استفاده کنیم باید لیسانس بخریم یا اینکه نه مشکلی نیست
و در یکی از پست هایی که من این سوال رو کردم از طرف تعدادی از خارجی ها به من حمله شد و پاچه های شلوارم پاره شد. بعد که دلیلش رو پرسیدم. بهم گفتن تو داری به صورت دزدی استفاده می کنی. چه به صورت فان ( که توضیح دادم ) چه به صورت حرفه ای باید بخریش.

پس مهران جان کار من و شما و بقیه دوستان که داریم مکس رو برای خنده و همینطوری عشقی کار می کنیم و بقیه نرم افزارها از نظر قانون جهانی و شرعی اسلامی و عقلی و هر مورد دیگه ای اشکال داره. دوستان بحث نکنید. چون بحثش رو تو یک تاپیک دیگه انجام دادیم. تو این بخش می تونید تاپیک رو پیدا کنید و بحث کنید
http://forum.majidonline.com/forums/...7-3DStudio-MAX

در کل خدا آخر عاقبت هممون رو به خیر کنه. من که خودم با خودم فکر می کنم از مردن میترسم. اون طرف بیچاره ایم اقا. :mad:
کاش ایران هم قانون کپی رایت رو رعایت میکرد.کاش اون موقع هم کا دلار 1000 تومان بود خریده بودیم مکس رو حداقل. 4ملیون ناقابل میشد. از اون طرف باهاش پول درمیاوردیم ضرر نمیکردیم.( منظورم با خارجی هاست . مثل unamed )

موفق باشید و سلامت :snap:

جدیدترین ارسال ها

بالا