حد اقل 350mb حداكثر 8000mb

Babak Kolahi

New Member
salam , agha midoonid chie ?
man hichi az web designing balad nistam , vali mikham behtarin o bahal tarin websito dashte basham , host daram 8gb va transfere 250gb
hostam microsofte nemidoonam hala PHP o MT o ina bokhore ya na , vali man az hamin sitaye PHP ina khosham oomade , ya inke site flash bashe .
hamchenin Ye Intro toop mikham ba seda ba keyfyate ali flash .
be harkeCam ke behem hamchin lotfi ro kone , behesh ye hoste majani 8gb ba 80 ta email midam az bCnetralhost Microsoft
mikhayd berid bebinid site ro :

bCentral microsoft

man rasti , mohaselam alanam dige akharin roozame ke online misham mire ta tabestoon , pas age javab ham dadid , be in zoodi ha montazere javabam nabashid , agha zarar nemikonid ! az ma goftan 8)
bye
Babi Kolahi :D

iRWEBDES

Active Member
شما انگليسي بلد نيستي بخوني؟ :دي
در ضمن آقا ايمان من منتظر پيغام خصوصي شما در مورد اون وبلاگها هستم ها ...

جنا پبابك خان اشتهات انگار خوبه ها !
هيچي از وب ديزاين نميدوني همه چيزم ميخواي ؟
سايت با PHP روي سرور ويندوز ( D: ) يه فلش اينترو هم كه ميخواي ؟
ديگه چي ميخواي؟
شايد دوستان كمكت كردند ...
موفق باشيد !

iman_ebru

Active Member
آقاي مهرداد خان - من قبل از اين كه لينك وبلاگ ها رو به شما بدم تستشون كردم - همه عكسها رو سايتvillagephotos آپلود شدن و اون سايت هم بسته شده - شما يكمي صبر كنيد من دومين www.Makucity.com رو ثبت كردم و در اولين فرصت يه چيزي درست ميكنم ( حداقل يك آلبوم تصاوير از ماكو )
ضمنا من انگليسي بلدم بخونم ولي اين دوستمون فنگليشي نوشتند و كلمات رو اون طوري كه خودشون تلفظ ميكنند مينويسند و من روي هر كلمه بايد نيم ساعت فكر كنم كه اگر فارسي مينوشتند راحت تر بود
نمونه اي از اين وبلاگ هايي كه قول داده بودم : www.maku.persianblog.com

Ealireza

Member
سلام
اول که زوق نکن (ای کلاه بردار)
من میدونم اون رو چطوری خریدی ولی بگزریم
فقط محض اطلاع از اواقب این کار که بعدا پشیمان نشی یا .. این صفحه رو ببین Http://Tool4Blog.com
البته میدونم
ولی این سرور های MS نه امکانات خوبی میده نه بدرد میخوره حتی SQL هم نداره
فقط میتونی از سیستم های دینا میکی استفاده کنی
اگه دوست داری PPS رو خودم نوشتم وبهت میتونم بدم
جهت اطلاعات بیشتر با آی دی یاهو Ealireza2003 تماس بگیر

جدیدترین ارسال ها

بالا