حجم cpu اشغال شده در حالت نرمال برای یک نرم افزار مالتی مدیا

moonch

Member
سلام به همه

من یه نرم افزار مالتی مدیا نوشتم با as3. مشکلم اینه که در حالتی که مووی پخش نمی شه و صفحه اصلی نمایش داده میشه حدوده 0 تا 25 متغیر حجم اشغال شده cpu هست (به این دلیل که تو بگ گراند چند تا مووی کلیپ برای تغییر نور بکار بردم که صفحه کمی از حالت استاتک خارج شه). تا اینجا مشکلی نیست. ولی وقتی مووی پخش میشه مقدار cpu اشغال شده بین 68 تا 92 هست و این مقدار فکر می کنم خیلی زیاده. cpu سیستمم dual core adm هست. به نظر شما باید چیکار کنم تا این مقدار کمتر بشه؟ شاید هم نرمال باشه برای سیستم من. لطفا راهنمایی بفرمایید.

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سعی کنید به جای افکت هایی که به صورت وکتور هست از Bitmap استفاده کنید و یا ویدئو و...
با توجه به این که پروژه مالتی مدیا هست مشکلی در حجم فایل وجود ندارد
به همین دلیل بهتر هست از تصاویر و ویدئو برای افکت ها استفاده کنید در ضمن افکت های Blending تا حد امکان استفاده نکنید
و EnterFrame ها و رویداد ها را مدیریت کنید و...

بنده چندین مقاله در زمینه بهینه سازی فلش نوشته ام که می تواند برای هر پروژه فلشی کارگشا باشد

موفق و پیروز باشید

moonch

Member
من از enter frame و مواردی که هر لحظه لازمه یک پارامتر چک بشه استفاده نکردم و تنها چیزی که استفاده شده یک پلیر هست و البته یه تابع برای همزمان سازی متن و تصویر. پلیری که استفاده شده پلیری هست که قبلا تو انجمن گذاشتم.فکر نمی کنم مشکلی داشته باشه. با این حال حجم زیادی رو داره می گیره. البته من نمی دونم حالت نرمالش چقدره؟

http://forum.majidonline.com/thread...n-Source-با-استفاده-راحت-برای-AS3-کارها/page3

akherat

مدیر انجمن
1- از ویدئو استیج استفاده کنید
2- برای رندر تصاویر وکتور حجیم از starling استفاده کنید
3- از کال بک ترجیحا بجای لیسنر استفاده کنید
4- تسلط خودتونو تو oop در as3 بالا ببرید

moonch

Member
سلام . ممنون از همه که به سوالم جواب دادن. بچه ها من ( با راهنمایی های یکی از دوستان) متوجه شدم ، مشکل از نرم افزار مالتی مدیام نیست . بلکه نوع تبدیل فیلم به فرمت flv هست که در اشغال شدن cpu تاثیر گذار بوده. من فرمت mpeg رو با total video convertor به flv تبدیل می کردم و اینجوری تا حدود 80 تا cpu می گرفت. اما فعلا به بهترین نتیجه ای که رسیدم این روش بود. فایلم رو با هر فرمتی که هست با نرم افزار Free WMV To MP4 Converterبه mp4 تبدیل کنم. و بعد پسون فایلم رو flv کنم. اینجوری cpu اشغال شده به 50 می رسه. (و ندرتا به عدد 60). لطفا اگر رو بهتری سراغ دارین بفرمایید. ممنون از همه.:)

جدیدترین ارسال ها

بالا