حجم کم

من تو نرم افزار آفتر افکت می خام خروجی swf بگیرم حجمش خیلی میره بالا نمونش رو تو فلش دیدم خروجی البته 30کیلو بایت بود اما همون تو افتر 100 کیلی بایت بود حالا نمیدونم تو فلش قلق داره که این قدر حجمش پایین میاد یا خود نرم افزار این قدر رو داره اگه برنامه نویسی میخاد هم بگین چون من کار نکردم اما فکر کنم بتونم باهاش کار کنم چون آفتر رو کار کردم

evil_gates

اين نيز بگذرد ...
دوست عزيز

اين سوال شما هم مربوط به تالار مالتي مديا بيلدر نميشه. اما خب به طور كلي وقتي شما فايلي رو تو فلش با فرمت swf ذخيره ميكنيد حجمش كاهش چشمگيري پيدا ميكنه.

nevercom

کاربر متخصص انجمن مولتی مدیا بیلدر
دوست عزیز لطفاً برای پرسیدن سوالاتتون انجمن مناسب رو انتخاب کنید.
ضمن اینکه برای مباحثی که ایجاد میکنید، عنوان مناسبی انتخاب بفرمایید:
قانون شماره 3) کاربران می بایست در هنگام ارسال سوالات و مشکلات و پیغامهای خود از یک موضوع مناسب استفاده نمایند. این موضوع می بایست در رابطه با سوال ، مشکل و یا پیغام ایشان باشد. در غیر اینصورت در حالتی که کاربر جدید باشد به او اخطار داده خواهد شد. در صورت تکرار مکرر این موضوع توسط کاربران چه جدید و چه قدیم ، برخورد جدی خواهد شد.
از انتخاب عناويني از جمله كمك ، تورو خدا كمكم كنيد ، خيلي مهم ، هر كي ميتونه جواب بده ، نياز به پاسخ فوري ، يك برنامه ، جطوري ميتونم ، كرك برنامه و جملاتي شبيه به اين پيغامها جدا خودداري نماييد كه طبق قوانين با شما بر خورد خواهد شد.
راهنمايي در اين زمينه :‌براي انتخاب موضوع ميتوانيد از كلمات كليدي سوال خود استفاده كنيد.
قانون شماره 10) لطفاً در هنگام مطرح کردن سوالات خود ، انجمن مناسب را انتخاب نمایید و از مطرح کردن سوالات خود در انجمنهای نامتناسب با سوالتان خودداری نمایید.

انتقال - nevercom

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

شما این سوال رو در انجمن افتر افکت باید بپرسید .

موفق باشید

++Hadi++

Active Member
تو فلش کلی پارامتر داره مثل کیفیت jpg خروجی و خود این نرم افزار ، کلی فایلای swf رو فشرده می کنه .
بای...

جدیدترین ارسال ها

بالا