حجم كدوم بيشتره ؟

سلام
خواهش مي كنم كسي به اين سوال جواب بده
ايا حجم فلش بيشتره يا سويش ويا هردو در كنار هم
ايا با فرانت پيج ميشه از تكههاي فلش نيز استفاده كرد ؟
قربان لطفتان ....
امير

mehrdad55

Member
60733 گفت:
سلام
خواهش مي كنم كسي به اين سوال جواب بده
ايا حجم فلش بيشتره يا سويش ويا هردو در كنار هم
ايا با فرانت پيج ميشه از تكههاي فلش نيز استفاده كرد ؟
قربان لطفتان ....
امير
با سلام
حجم فايلهاي هردو تقريبا يك اندازه است فقط Swish كار را راهتر كرده افكتها را به صورت آماده در دسترس قرار داده ولي با flash هم آنها را ميتوان ساخت با كمي سختي.
هر دوي اين برنامه ها از يك تكنيك استفاده مي كنند .
با تشكر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

نه اشتباه ميكنيد mehrdad55 جان....
فلش كامل حدود40 يا 50 مگا بايت هستش ولي Swish فقط 3 ، 4 مگابايت بيشتر حجم نداره...

ضمنا متوجه منظورتون از تكه هاي فلش نشدم.. اگر منظورتون اينه كه توي يك صفحه 6 7 تا فيلم بذاريد بله ميشه ولي سرعت صفحه (حتي موقع اسكرول كردن) بشدت مياد پايين (البته بازم به نوع فيلمتون داره)

مجيد

ادامه حجم

منظور بنده از بابت حجم كدوم بيشتره اين نبود كه خود برنامه فلش سنگينه يا سويش
ايا بعد از استفاده از هركدام در يك سايت ايا لود اوليه فلش خيلي طول مي كشه يا سويش
و احتمالا نه حتما كه مي دانيد ساپورته فلش با فرانت پيج جور نيست
پس چيكار كنم ؟ :?:

shahrokh_xp

Active Member
آقا اگه اين طوري باشه بايد بهتون بگم كه حجم swf با هر برنامه اي كه درست بشه با توجه به محتواش يكسانه مثلا اگه يه swf با سويش درست كنين و عين همان را با فاش درست كنين حجم يكساني خواهن داشت.

mehrdad55

Member
Majid گفت:
سلام

نه اشتباه ميكنيد mehrdad55 جان....
فلش كامل حدود40 يا 50 مگا بايت هستش ولي Swish فقط 3 ، 4 مگابايت بيشتر حجم نداره...

ضمنا متوجه منظورتون از تكه هاي فلش نشدم.. اگر منظورتون اينه كه توي يك صفحه 6 7 تا فيلم بذاريد بله ميشه ولي سرعت صفحه (حتي موقع اسكرول كردن) بشدت مياد پايين (البته بازم به نوع فيلمتون داره)

مجيد
آقا مجيد خسته نباشيد
منظور من از حجم حجم خوده برنامه فلش يا سويش نبود بلكه فايلهايي كه با اين دو برنامه درست ميشوند منظورم بود
نظر من هم نظر جناب shahrokh_xp بود
با تشكر

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

آقا شرمنده باز سوتي داديم من فكر كردم منظور تون حجم خودشه :oops: :oops: :oops: :roll:

بله حرف شاهرخ كاملا درسته :wink:

مجيد

جدیدترین ارسال ها

بالا