حجم زیاد فایل apk بعد از رانتایم کردن adobe air

سلام
راهی هست که بدون نیاز به پیوست کردن ادوب ایر یا رانتایم کردن اون با فایل خروجی ادوب ایر یا اینکه نیاز به نرم افزار ادوب ایرا داشته باشیم. بتونم نرم افزاری که در فلش درست کرده ام را در گوشی های اندروید نصب کنم؟ آخه کل حجم پروژه ام به 1 مگ نمیرسه ولی وقتی ادوب ایر را ضمیمه اش می کنم حجمش میره بالای 10 مگ و این اصلا خوب نیست. چه کار میتونم بکنم؟ اصلا این افزایش حجم تا این حد طبیعی است؟ یا اینکه اون هم تنظیماتی داره که سبکتر در بیاد.

Fanous

Well-Known Member
سلام
راهی هست که بدون نیاز به پیوست کردن ادوب ایر یا رانتایم کردن اون با فایل خروجی ادوب ایر یا اینکه نیاز به نرم افزار ادوب ایرا داشته باشیم. بتونم نرم افزاری که در فلش درست کرده ام را در گوشی های اندروید نصب کنم؟ آخه کل حجم پروژه ام به 1 مگ نمیرسه ولی وقتی ادوب ایر را ضمیمه اش می کنم حجمش میره بالای 10 مگ و این اصلا خوب نیست. چه کار میتونم بکنم؟ اصلا این افزایش حجم تا این حد طبیعی است؟ یا اینکه اون هم تنظیماتی داره که سبکتر در بیاد.

سلام
http://forum.majidonline.com/thread...اجرای-فایل-در-گوشی-نیاز-به-نصب-ادوب-ایر-نباشه

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
خیر راهی برای این که از نیازی به این مورد نباشد نیست.
تنها راه این هست که بدون رانتایم این کار را انجام دهید که کاربر می بایست ادوبی ایر را روی دستگاه خود داشته باشد
اضافه شدن حجم طبیعی هست
موفق و پیروز باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا