حالت برف...

omidak

Active Member
سلام دوستان...
1 كمك ميخواستم... :oops:
حقيقت من در PhotoShop خیلی خیلی مبتدی ام... و میخواستم بدونم چطوری میتونم حالت برف رو به 1 شیی بدم... مثلاً مثل Header همین سایت... :oops: حالا به اون حرفه ای هم نشد نشد... خلاصه برفی بشه :oops:
ممنونم ازتون.. :oops:

saman_sweden

Active Member
omidak گفت:
سلام دوستان...
1 كمك ميخواستم... :oops:
حقيقت من در PhotoShop خیلی خیلی مبتدی ام... و میخواستم بدونم چطوری میتونم حالت برف رو به 1 شیی بدم... مثلاً مثل Header همین سایت... :oops: حالا به اون حرفه ای هم نشد نشد... خلاصه برفی بشه :oops:
ممنونم ازتون.. :oops:
به حركت آوردن يه شي در فتوشاپ كار مشكلي است كه به قسمت آنيميشن مربوط ميشه اما شما اين كار را براحتي تو فflash ميتونيد انجام دهيد البته برنامه هاي آماده در اين لينك زير برنامه هاي برفي آماده هستش
http://flashkit.com/search.php?cat=movies&field=Description&per=10&page=1&term=snow&x=19&y=9

[web:ee48d8a787]http://www.flashkit.com/movies/Effects/Special_Effects/snow-Massimo_-3798/index.php[/web:ee48d8a787]

omidak

Active Member
سلام دوست عزيز:
منظورم فقط برف بود نه بارش برف... :oops:
كه انگار برف رويه يك چيزي ريخته...
ممنونم :oops:

omidak

Active Member
همچنين ميشه بگيد برایه Merge کردن 1 Layer چیکار باید کرد؟ :roll: من هر کاری میکنم که فقط 1 Layer رو این کار رو بکنم یا چندتارو همه رو با هم میکنه 1دونه :roll:
ممنونم ازتون :wink:

Karim zadeh

New Member
دوست من سلام .
اگر منظورت را درست فهميده باشم ميخواي فقط چند تا لاير را با هم مارچ كني
خوب لاير اولي را انتخاب كن بعد كميد هايctrl+e رو بزن خاهي ديد كه فقط لاير اولي و دومي با هم مارچ ميشن.
اگر منظور ديگري داشتي بگو تا كمكت كنيم.

sambol

Active Member
براي ايجاد حالت برف مي توني از فيلتر wind استفاده كني بعدش يه مقدار بهش blure بدي

omidak

Active Member
سلام: :oops:
ممنونم از كمك اتون... :oops:
1 سوال حالا اگه خواستم 1 Layer رو که Effect و Style بهش دادم Merge کنم باید چی کار کنم؟ :oops: :roll:
ممنونم از راهنماییهاتون :oops:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
فرقي نميكنه اونم ميشه از همون طريق Merge كرد

مجيد

omidak

Active Member
سلام :oops:
انجام دادم شد :oops: ممنونم از راهنماييتون... :oops:
ايشالا جبران كنم :oops: :wink:

h_a_s_co

Member
دوستان عزيز سلام.
با اينكه انگار بحث اين تاپيك داره عوض ميشه ولى من دوست داشتم كه يه آموزش از برف هم توش داشته باشيم.

من در جايى به يك آموزش برخوردم كه در مورد ايجاد برف نبود ولى افكتى كه در آن به كار برده شده بود شبيه برف بود. من هم تصميم گرفتم اون رو با شما در ميون بزارم. راستى مى خواستم خدمت آقا مجيد هم عرض كنم كه اگر خوشتون اومد ميتونيد ازش در قسمت آموزشى هم استفاده كنيد.
[hr:2e49a840a6]
در قسمت اول بايد عكسى را كه ميخواهيم افكت برف را بر رويش داشته باشيم را باز كنيم.
pic01.jpg

سپس يك لايه جديد بر روى اين تصوير به وجود ميآوريم. اين لايه جديد را با رنگ سياه پر ميكنيم. سپس گزينه Filter>>Noise>>Add Noise را انتخاب ميكنيم. در پنجره باز شده مقادير زير را انتخاب كنيد:
pic02.gif

در مرحله بعد گزينه Filter>>Blur>>Gaussian Blur را انتخاب و مقدار آن را به 2.0 تغيير ميدهيم. سپس گزينه Image>>Adjustments>>Brightness/Contrast را انتخاب كرده و آن را مانند شكل زير تنظيم ميكنيم:
pic03.gif

:nokte: لازم به ذكر است كه با تغيير دادن Brightness، ميتوانيد ميزان سنگينى بارش برف خود را انتخاب كنيد. :lol:

بعد از آن، از لايه به وجود آمده يك كپى گرفته و آن را بر روى لايه برف اصلى قر ار دهيد. سپس با رفتن به Edit>>Transform>>Flip Vertical اين لايه جديد را بچرخانيد. سپس از منوى Filter>>Blur>>Motion Blur مقادير زير را انتخاب كنيد:
pic04.gif

در قسمت بعد با فشار دادن Ctrl+T لايه كپى را در حالت Free Transform قرار دهيد. در اين زمان از Toolbar بالا ارتفاع اين لايه را به 200% تغيير ميدهيم و فشار دادن Enter آن را تأييد ميكنيم.
pic05.gif

حال از پلات Layers گزينه Screen را براى اين لايه كپى شده انتخاب كنيد.
pic06.gif

در اين قسمت به لايه يك يا همان برف برميگرديم و از منوى Filter>>Blur>>Gaussian Blur مقدار 1.0 را انتخاب ميكنيم.
pic07.jpg

براى اين لايه هم از پلات لايه ها گزينه Screen را انتخاب و Opacity آن را به 75% تغيير ميدهيم.
pic08.gif

تصوير به دست آمده به صورت زير خواهد بود:
pic09.jpg

[hr:2e49a840a6]
اميدوارم كه اين آموزش مفيد بوده باشه و لذت برده باشيد!

ممنون از اينكه وقتتون رو به من دادين.

h_a_s_co

Member
سيامك جان من عكساشو آپلود كردم.
نميدونم چرا براى شما نشون نميده! :wink:

براى خودم كه كار ميكنه :arrow:

omidak

Active Member
سلام:
من الان اومدم که همینو بپرسم :D :p :oops:
ممنونم از آموزش ات... خیلی خیلی کمک کرد :oops:
من عکس ها رو میتونم ببینم :wink:
ممنونم از راهنماییتون :oops:

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
سلام

اول اينكه خيلي ممنون آقا از آموزشت

دوم اينكه چشم حتما در قسمت مقالات هم قرارش ميديم

مخلصيم

مجيد

Ali_chi

Member
سلام خسته نباشيد فكر كنم در مورد فوتوشاپ هم اگه از پلاگهاي در دسترسش استفاده كنيد بازم هم تو وقت صرفه جويي ميشه هم تو كيفيت كار تاثير بيشنري گذاشته ميشه شما ميتونيد از برنامه Ulead Photo Impact استفاده كنيد كه هم برف ميزاره رو تصاوير و آبجكتها و هم آتش و نوراي جالب ولي اگه هم دوست داريد با فوتوشاپ باشه بايد از پلاگ اين Ulead Effect استفاده كنيد و بريد داخل قسمت تايپ اون و برف رو انتخاب كنيد خيلي راحت و شيك هم هستش در ضمن يه نكته اينكه اول بر روي لايه فونت كليك راست كنيد و اونو Rasterize كنيد بعد فيلتر مورد نظر رو اعمال كنيد

Ali_chi

Member
كجاش رو نميدونم من كه از بازار خريدم والله يكمي هم بازار نرم افزار بتابيد پيدا ميكنيد

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
ببخشيد خارج از بحث صحبت ميكنم علي جان چه عجب ما شما رو دوباره ديديم آقا.. دلمون تنگ شده بود

مخلصيم

مجيد

Pooriya_Online

Active Member
h_a_s_co گفت:
دوستان عزيز سلام.
با اينكه انگار بحث اين تاپيك داره عوض ميشه ولى من دوست داشتم كه يه آموزش از برف هم توش داشته باشيم.

من در جايى به يك آموزش برخوردم كه در مورد ايجاد برف نبود ولى افكتى كه در آن به كار برده شده بود شبيه برف بود. من هم تصميم گرفتم اون رو با شما در ميون بزارم. راستى مى خواستم خدمت آقا مجيد هم عرض كنم كه اگر خوشتون اومد ميتونيد ازش در قسمت آموزشى هم استفاده كنيد.
[hr:122fb81fa8]
در قسمت اول بايد عكسى را كه ميخواهيم افكت برف را بر رويش داشته باشيم را باز كنيم.
pic01.jpg

سپس يك لايه جديد بر روى اين تصوير به وجود ميآوريم. اين لايه جديد را با رنگ سياه پر ميكنيم. سپس گزينه Filter>>Noise>>Add Noise را انتخاب ميكنيم. در پنجره باز شده مقادير زير را انتخاب كنيد:
pic02.gif

در مرحله بعد گزينه Filter>>Blur>>Gaussian Blur را انتخاب و مقدار آن را به 2.0 تغيير ميدهيم. سپس گزينه Image>>Adjustments>>Brightness/Contrast را انتخاب كرده و آن را مانند شكل زير تنظيم ميكنيم:
pic03.gif
خيلي عالي بود ولي اگه عكساش رو هم درست كني ممنونت ميشم. :wink:

جدیدترین ارسال ها

بالا