دوستان عزيز سلام.
با اينكه انگار بحث اين تاپيك داره عوض ميشه ولى من دوست داشتم كه يه آموزش از برف هم توش داشته باشيم.
من در جايى به يك آموزش برخوردم كه در مورد ايجاد برف نبود ولى افكتى كه در آن به كار برده شده بود شبيه برف بود. من هم تصميم گرفتم اون رو با شما در ميون بزارم. راستى مى خواستم خدمت آقا مجيد هم عرض كنم كه اگر خوشتون اومد ميتونيد ازش در قسمت آموزشى هم استفاده كنيد.
[hr:2e49a840a6]
در قسمت اول بايد عكسى را كه ميخواهيم افكت برف را بر رويش داشته باشيم را باز كنيم.
سپس يك لايه جديد بر روى اين تصوير به وجود ميآوريم. اين لايه جديد را با رنگ سياه پر ميكنيم. سپس گزينه Filter>>Noise>>Add Noise را انتخاب ميكنيم. در پنجره باز شده مقادير زير را انتخاب كنيد:
در مرحله بعد گزينه Filter>>Blur>>Gaussian Blur را انتخاب و مقدار آن را به 2.0 تغيير ميدهيم. سپس گزينه Image>>Adjustments>>Brightness/Contrast را انتخاب كرده و آن را مانند شكل زير تنظيم ميكنيم:
لازم به ذكر است كه با تغيير دادن Brightness، ميتوانيد ميزان سنگينى بارش برف خود را انتخاب كنيد.
بعد از آن، از لايه به وجود آمده يك كپى گرفته و آن را بر روى لايه برف اصلى قر ار دهيد. سپس با رفتن به Edit>>Transform>>Flip Vertical اين لايه جديد را بچرخانيد. سپس از منوى Filter>>Blur>>Motion Blur مقادير زير را انتخاب كنيد:
در قسمت بعد با فشار دادن Ctrl+T لايه كپى را در حالت Free Transform قرار دهيد. در اين زمان از Toolbar بالا ارتفاع اين لايه را به 200% تغيير ميدهيم و فشار دادن Enter آن را تأييد ميكنيم.
حال از پلات Layers گزينه Screen را براى اين لايه كپى شده انتخاب كنيد.
در اين قسمت به لايه يك يا همان برف برميگرديم و از منوى Filter>>Blur>>Gaussian Blur مقدار 1.0 را انتخاب ميكنيم.
براى اين لايه هم از پلات لايه ها گزينه Screen را انتخاب و Opacity آن را به 75% تغيير ميدهيم.
تصوير به دست آمده به صورت زير خواهد بود:
[hr:2e49a840a6]
اميدوارم كه اين آموزش مفيد بوده باشه و لذت برده باشيد!
ممنون از اينكه وقتتون رو به من دادين.