جيلو گيرى از تغير دادنى پروجيكت

ali guard

Member
سلام دووستان ايا راهى هست براى جيلوگيرى از تغير دادنى پروجيكت مسلن من يك پروزة دروست كردم ميخواهم بعزى از سكريبت و دكمة ها و نويشتة ها قبل دست رسى نباشد

من قبلا خودم اين كار انجام دادم ولى الان نميتوانم دوبارة انجام بدم جون الكى انجام دادمش اين نمونى كة قبلا انجام دادمش

پیوست ها

• get.rar
    2.9 کیلوبایت · بازدیدها: 48

silvercover

کاربر متخصص
برای این کار وقتی اشیا در حالت انتخاب قرار دارن از منوی Arrange گزینه Combine >Objects with Background رو بزنین.

ali guard

Member
سلام ا قا silvercover اينجا كة گفتيد اين كار نميكنت من تيست كردم ميخواهم سكر يبن توى سفحة نيشون بدةهت ولى توى all object نيشون ند هت دقيقن ميسلي نموني بالا نمونى بالا در هيچ جاى نميشة تغير داد ويا من بيدانكردم
لطفن نمونةى بالا ببينيد

naseronline

Well-Known Member
نمونه شما رو هم ميشه تغيير داد ... كافيه در زير قسمت ابجكت بر روي اون ميله كليك بشه تا اشيا از هم تفكيك بشن بعد قابليت ويرايش و دسترسي داره...
در مورد اينكه چرا اين پروژه شما اينطور شده منم نمي دونم... شايد با برنامه هاي ويرايش هكس و .. اينكارو كردن... اگه دوستان اطلاعي داره مشتاقم بدون چه جور شده كه اينطور شده؟

ali guard

Member
يادم اوماد ج جور اين كار انجام دام
ابتدا همة ابجيكتها گروب كردم باد اونهاى كة خاستم ثنهان بشة كبى كردم باد از كبى رولا صفحة بيست كردم اطر براى شوما كار نكرد جند بار تكراكنيد تا انجام بشة متمةاين باشيد من 10 بار بيشتر اين كار انجام دادم

BEHESHT

Well-Known Member
به مطالب بالا دقت کنید اون مثال رو دانلود کنید اگه از قضیه خبر ندارید

همیشه برای من جای سوال بوده آیا این یه باگ هستش تو mmb که این طوری میشه و حتما باید اشیا تفکیک شن تا قابل ویرایش شن؟

جدیدترین ارسال ها

بالا