جوملا يا نيوك؟

moosa2007

Member
سلام به تمامي اساتيد محترم
من به تازگي يك هاست اجاره كردم و ميخواستم بر روي هاستم سيستم مديريت محتوا نصب كنم حال مانده ام كه جوملا نصب كنم يا نيوك؟ و اگه ميشه به اين چند سئوال من پاسخ دهيد.
1-ساختار مديريتي جوملا مثل نيوك هست ؟(ازنظر سادگي مديريتي) چون من يه مدت كوتاه بر روي لوكال نيوك را نصب كردم و ميترسم اگه جوملا نصب كنم از پس مديريتش بر نيام.
2-امنيت كدام بالاتر هست؟
3-در حال حاضر جوملا نسخه فارسي تا چه ورژني به بازار ارائه شده و اگه ميشه لينك دانلودش را در اختيار من بگذاريد .
4-آيا مدريت كامل بر روي قالب جوملا داريم ؟ يعني هر قسمتي كه خواستيم ميشه تغيير داد ؟
در صورت امكان به من در اين ضمينه كمك كنيد -كارم خيلي گيره
در ضمن من درباره بعضي از اين سئوالات در سايت سرچ كردم اما به نتيجه مطلوبي نرسيدم

با تشكر - يه تازه كار

moosa2007

Member
ممنونم از اینکه به سئوالات من پاسخ دادید :d

یه سئوال دیگه
تفاوت جوملا با مامبو در چیه ؟

سلام دوست عزیز

1 - ساختار مدیریتی جوملا خیلی راحت تر از نیوک هست و صد در صد از پسش برمیاید.
2 - با اطمینان کامل میگم جوملا یکی از امن ترین سیستم هاست و اصلا یکی از دلایل معروفیتش همینه. درضمن یکی از مزایاش داشتن یک جامعه ی فوق العاده فعال هست.
3- نسخه فارسی پا به پای نسخه ی انگلیسی جلو میاد پس نگران نباشید. جوملا تقریبا هر 1/5 ماه ورژنش یکی میره بالا.
میتونید از سایت زیر دانلود کنید: PersianIT.ir
و
4- بله. اگر پی اچ پی و سی اس اس بلد باشید مدیریت کامل برروی قالب دارید. اگرم دانش طراحی سایت نداشته باشید میتونید از طریق ماژولها تاحدود زیادی ظاهرسایت رو کنترل کنید.

سوال دیگه ای داشتید بپرسید.

یا علی

آخرین ویرایش:

moosa2007

Member
cyber_ruiner از شما ممنونم

فقط اگه امکانش هست میخواستم بدونم جوملا با مامبو تفاوتی داره و اگه بله تفاوت آن در چیست ؟

Mohammadreza

Well-Known Member
فقط اگه امکانش هست میخواستم بدونم جوملا با مامبو تفاوتی داره و اگه بله تفاوت آن در چیست ؟
و خداوند سرچ را آفريد ...
بيش از دوهزار و دويست و پنجاه و سه بار مطرح شده هم اينجا و هم جاهاي ديگه ...

جدیدترین ارسال ها

بالا